Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL pytanie

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co tak naprawde daje granie z bolem a bez bola? Ja gram bez niego i mi swietnie sie gra, co on wogóle dodaje takiego ze mozna wyjsc z brązu w mgnieniu oka?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

A co daje granie w CS'a na WallHacku? 

BoL to tylko zwykły wspomagacz. 'Pomoc' przy graniu. Dobrze to rozumiem?

Jedni grają normalnie, a inni ze wspomagaczami. IMO

Nie wiem jak to inaczej określić/porównać ; )

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Bol daje błędne poczucie bycia dobrym. Jesteś gównem ale wygrywasz, bo program robi połowę za ciebie. Same debile mogą grać na bolu, które nie potrafią głową ruszyć żeby samemu coś ogarnąć.

Opublikowano

Bol daje błędne poczucie bycia dobrym. Jesteś gównem ale wygrywasz, bo program robi połowę za ciebie. Same debile mogą grać na bolu, które nie potrafią głową ruszyć żeby samemu coś ogarnąć.

niekoneicznie. grałem dziisaj z bolerem on ryzem. nie uzywał mózgu i skonczył 0/10 i afk. wiec sam doszedłem do tego jebanego diamenta, ale juz gram bez neigo i nie spadam z diaxa, a on za 2 dni jak mu sie vip skonczy spadnie znowu do bronza. takie finito...

Opublikowano

Ah, jak ja kocham kiedy ludzie mówią, że granie na BoLu nie wymaga umiejętności <3

Ah, jak ja kocham kiedy ludzie mówią, że wybijają się skillem, a bol to tylko mały wspomagacz. Tylko, że ten "mały wspomagacz" robi 80% rzeczy za ciebie. Jedyne co do ciebie należy to pozycjonowanie i nie chodzenie 1vs5 - faktycznie wymaga ponadprzeciętnych umiejętności prawda? :D 

@topic

Jeśli grasz w tą gre tylko dla dywizji to sciągnij sobie bola i wyjdź do ukochanego silverka, ale jeśli nie chcesz się czuć jak niepełosprawny, który tylko się porusza i wciska spację to zwyczajnie naucz się grać i osiągnij swoją dywizję własnymi umiejętnościami a nie paroma linijkami kodu :)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ah, jak ja kocham kiedy ludzie mówią, że granie na BoLu nie wymaga umiejętności <3

No bo kurwa nie wymaga. A na pewno wymaga w mniejszym stopniu, czyli jest to nie fair wobec innych. Nie grasz sam do jasnej kurwy

Opublikowano

No bo kurwa nie wymaga. A na pewno wymaga w mniejszym stopniu, czyli jest to nie fair wobec innych. Nie grasz sam do jasnej kurwy

To wkońcu wymaga czy nie. I chyba wszyscy zapominacie, ze jest to forum i cheatach tak i haxach do gier i sa tu ludzie którzy haxów używają wiec co, "legit" ludzie tu robią bo ja nie wiem?

A  granie na bolu nic nie daje, na pewno się nie nauczysz grać, przyspiesza to co ty sam byś zrobił dobrze lub źle

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

To wkońcu wymaga czy nie. I chyba wszyscy zapominacie, ze jest to forum i cheatach tak i haxach do gier i sa tu ludzie którzy haxów używają wiec co, "legit" ludzie tu robią bo ja nie wiem?

A  granie na bolu nic nie daje, na pewno się nie nauczysz grać, przyspiesza to co ty sam byś zrobił dobrze lub źle

BoL jest sporym ułatwiaczem. Zdobycie diamentu na nim jest takim wyzwaniem co zdobycie silvera I grając na poziomie bronze V..  To jest nielegalne i nie fair w stosunku do przeciwników, dlatego tępię wszystkich używających tego gówna. Po co to robią? Jaka jest przyjemność grania z tym shitem? Żeby poszpanowac przed kolegami dywizją? 

Opublikowano

Granie na BoLu wymaga pewnych podstawowych umiejętności w graniu.
Większość rzeczy, za które odpowiada opanowanie, czas reakcji czy umiejętności są zastępowane właśnie przez BoL. Pozostaje tylko samemu pamiętać o pozycjonowaniu w walce, wardach itp. No i mądrym budowaniu postaci......
Nie wymaga ona jednak nie wiadomo jakiego skilla - walki drużynowe są dla nas w sumie pestką - ponieważ nafeedujemy się na linii i wróg z naszej linii będzie praktycznie bezużyteczny w walkach drużynowych.  Jeżeli jednak będziemy wskakiwać w sam środek walki -od tak- to nie istnieje żaden skrypt, aby się z tego wykaraskać.

I tak - jeżeli posiadasz te podstawowe umiejętności i choć trochę rozumu - wybijesz się z brązu całkiem szybko. Ale jak już pisałem, nie są to niewiadomojakie umiejętności.
Tak naprawdę BoL jest w stanie spokojnie wybić o tier wyżej z brązu do srebra, ze srebra do golda itp. Potem jest moim mniemaniem nieco ciężej, ale i tak stawiam, że Brąz I byłby w stanie dojść na nim do Golda. Czy wyżej? Nie mam podstaw by twierdzić że tak, nie mam podstaw by twierdzić że nie.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Granie z bolem wymaga umiejetnosci, nawet dosyc sporych, mozna nawet powiedziec, ze granie z bolem jest trudne.

Trzeba pamietac o trzymaniu spacji-bolowcy to tepe dzidy i o tym zapominaja

Nie mozna dajwowac na 2 lvlu pod turreta-wiekszosc bolowcow jest tak tepa, ze o tym nie wie.

Nie mozna tankowac cassio calego ptzeciwnegp teamu-bolowcy o tym nie wiedza bo sa tepi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...