Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serv Donglve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kilku dni gram na serverze donglve i zastanawiam się czy jest możliwość zrobienia lub dropu KD 80% na 4 klasy ? Pytałem się graczy odpowiedzi byłu potwierdzające i przeczące . Dlatego pytam się na forum graczy ktorzy grają lub grali czy jest możliwość zrobienia KD 80%. Dodam jeszcze że kupiłem KD +5 u handlarza (35%) i nie mogłem ulepszyć u sury w M1 i Dolinie orków dlatego . Jeżeli jestem już przy tym servie to chciałbym zadać drugie pytanie dotyczące broni . Może ktoś napisać jaka broń dla sury BM : Tasak ponieważ niektórzy chińczycy BM z nim chodzą czy święty miecz ? oraz z czego robi się te obydwa miecze . Dzięki za przeczytanie .

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Tasak robi się z Syriusza +9 :) zależy od serwera.... na jednych jest to śmiercio na drugich topór...

Moim zdaniem świety miecz on ma OGROMNE magiczne :) wytwarza sie go z Szpona +9.......

PS. -.- u handlarki są kd niby też +5 ale mniejszy % na klase

musisz mieć kd +4 lub z dropu metków +5 i wtedy idziesz z kd +4 i je ulepszasz na +5:)

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)