Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Co kupować?

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w NFSW od 3 dni i mam do was takie pytanko, co powinienem teraz robić, mam 10 lvl i Nissan Silvia S15 klasy C

* - gwiazdki ;)

Silnik niebieski **

Doładowanie zielone *

Przekładnia żółta *

Zawieszenia niebieskie *

Hamulce zielone **

Opony żółte **

Prędkość 414

Przyspieszenie 429

Prowadzenie 358

Ogółem 400

Jakie auto teraz kupować, czy co robić wgl? Jestem zupełnie zielony w tego typu grach ;( Jakieś rady?

Opublikowano

Co powinieneś robić?

- Powiększaj serię poszukiwania skarbów,

- Jeździj wyścigi multiplayer (najlepiej klasowe, aby przy okazji nabijać osiągnięcia).

Jakie auta możesz kupić?

Porsche 911 GT3 RS - na wyścigi w klasie S

BMW M3 Sport Evo - na wyścigi do klasy B

Pontiac Solstice GXP - na wyścigi do klasy C

Nissan Silvia (S15) - na wyścigi do D i E

Ford Mustang BOSS 302'12 - na pościgi i ucieczki w klasie A/S

Ford Mustang BOSS 302'69 lub Chevrolet Camaro ZL1 lub Chevrolet El Camino SS na pościgi i ucieczki w klasie B (najbardziej masywny jest ZL1, BOSS 302'69 ma mocne przyspieszenie, a El Camino SS jest uniwersalny - ciężki, ładnie wchodzi w zakręty, ma średnie nitro, nawet dobrze przyspiesza i ma w miarę dobry v-max)

Dodge Challenger SRT8 Super Bee - na pościgi i ucieczki w klasie C/D

Dodge Chalenger R/T - na pościgi i ucieczki w klasie E

Audi S5 - na dragi w klasie C/D

Lamborghini Murcielago LP-640 możesz zrobić na wyścigi w A lub na dragi w A (ew. kupić dwie sztuki) - jak wolisz ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

aha... a tak na początek, co byś mi najbardziej polecił?

I jak znaleźć te 15 tych tych skarbów bo ja szukałem prawie 2h i 3 znalazłem!!! I co za to się dostaje?

PS. Kolega napisał mi na skype, że jeżeli masz kierownice do kompa podpiętą to auto jest zwinniejsze, czy to prawda? Bo wydaje mi się, że jest tak samo zwinne jak było.

Opublikowano

I jak znaleźć te 15 tych tych skarbów bo ja szukałem prawie 2h i 3 znalazłem!!! I co za to się dostaje?

PS. Kolega napisał mi na skype, że jeżeli masz kierownice do kompa podpiętą to auto jest zwinniejsze, czy to prawda? Bo wydaje mi się, że jest tak samo zwinne jak było.

Użyj trainera by GamerZ, odpalasz grę, następnie hack, i na mapie masz każdego klejnota.

Opublikowano

Podałem Ci auta dostępne aktualnie za IGC do każdej konkurencji, kupuj kolejno te, które będą Ci najbardziej przydatne.

Co do tej kierownicy to nie prawda ;) Możesz wykonać pewien bug ze zwiększeniem zwinności auta, lecz nie jest to opłacalne, bo wszyscy to widzą i łatwo dostać bana.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...