Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupa alfa testerów oraz osób z ciekawymi pomysłami!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję grupy ok. 5-8 osób, najlepiej które grają już trochę razem i są chętne pomóc przy nowym projekcie.

Czego oczekuję:

- Kultury osobistej

- TS3 - obowiązkowo!

- Głowy z dobrymi pomysłami

- Wiedzy na temat serwerów prywatnych co się najlepiej "sprzedaje"

- Sporo wolnego czasu przez kilka dni!

Co oferuję:

- Rangę na forum

- Dodatki po starcie serwera

- Darmowe pakiety VIP itp.

Zainteresowanych proszę o kontakt PW lub GG: 8962655 (proszę od razu się przedstawić lub opisać grupę osób jak będzie pisała jedna z osó B).

Na początek jak piszecie prosiłbym od razu o takie informacje jak:
* Imię, wiek
* Co robicie na co dzień
* Ile możecie poświęcić czasu na testy w danym dniu lub dniach
* Jak dobrze znacie privy

PS. Miło jakby znalazła się jakaś uzdolniona graficznie osoba ;).

PS. Osoba uzdolniona graficznie też by się przydała ;)

Opublikowano

@Ref
Jeszcze ok. 3-4 osób chętnie przyjmiemy, szukamy osób która mają pojęcie o serwera i grały na dużej ilości. PW lub GG!

Opublikowano

Również polecam. sporo rzeczy jeszcze trzeba dopracować czy też dodać, ale serwer zapowiada się jeden z najlepszych jak już będzie gotowy.

Opublikowano

Również polecam. sporo rzeczy jeszcze trzeba dopracować czy też dodać, ale serwer zapowiada się jeden z najlepszych jak już będzie gotowy.

To Ty nie wiesz jakie teraz projekty, idą do maja :]

@AW. Ile macie jeszcze miejsc?

87225705356827008866.png

Opublikowano

Teraz będziemy mieli sporo wolnych miejsc więc chętne osoby proszę o kontakt PW lub GG tam się wszystkiego dowiecie.
Mamy nadzieję, że współpraca będzie owocna ;)

* Imię, wiek
* Co robicie na co dzień

Nie szukamy osób chcących zobaczyć serwer bo na to przyjdzie też czas, poszukujemy osób, które naprawdę pomogą nam wyłapać wszystko co jest tylko możliwe i udoskonalić jeszcze bardziej serwer. 
Dość tego "szajsu" w prezentacjach, które padają na drugi dzień!

Opublikowano

Nie szukamy osób chcących zobaczyć serwer bo na to przyjdzie też czas, poszukujemy osób, które naprawdę pomogą nam wyłapać wszystko co jest tylko możliwe i udoskonalić jeszcze bardziej serwer. 

Jeżeli twój serwer padnie na drugi dzień to będzie szajs też? Bo jeżeli uważasz, że serwery, które padają z przyczyny ataku są szajsem, to niskie współczucie.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Jeżeli twój serwer padnie na drugi dzień to będzie szajs też? Bo jeżeli uważasz, że serwery, które padają z przyczyny ataku są szajsem, to niskie współczucie.

padnie przez ataki = słabe zabezpieczenia = szajs

jaki to typ serwera i czy na oficjalnym starcie dostanie się coś za testy? :)

Opublikowano

Teraz będziemy mieli sporo wolnych miejsc więc chętne osoby proszę o kontakt PW lub GG tam się wszystkiego dowiecie.

Mamy nadzieję, że współpraca będzie owocna ;)

* Imię, wiek

* Co robicie na co dzień

będzie lepiej niż poprzednio? poprzednio sam siedziałem na serwie i TS'ie przez dwa, czy trzy dni, bez żadnej informacji, więc sobie odpuściłem.

Opublikowano

będzie lepiej niż poprzednio? poprzednio sam siedziałem na serwie i TS'ie przez dwa, czy trzy dni, bez żadnej informacji, więc sobie odpuściłem.

Czekaliśmy na nową maszynę ;). I ja byłem na wyjeździe firmowym dlatego nie byłem wstanie siedzieć na TS, teraz wróciłem i już wszystko idzie powoli do przodu. Kontakt na GG cały czas ze mną jest, nawet jak nie ma mnie na głównym komputerze.

padnie przez ataki = słabe zabezpieczenia = szajs

jaki to typ serwera i czy na oficjalnym starcie dostanie się coś za testy? :)

Tak, oczywiście. Każdy alfa, następnie beta tester dostanie wynagrodzenie za swój poświęcony czas. Napewno będą to nagrody w postaci rang na forum, gratisowych SM, może jeszcze jakiś innych bonusów i profitów. 

Tak, właśnie tak uważam, że serwery które padają od razu na starcie z powodu ataków są do niczego ponieważ są słabo wykonane. Każdy o zdrowych zmysłach wie, że na starcie będą ataki (taki mamy kraj i takich ludzi) i wiadomo, że na starcie trzeba największą wagę przyłożyć właśnie do tego. Wiadomo, że jak padnie raz i po chwili się podniesie to nie ma problemu bo nic nie jest doskonałe, ale jak pada i administracja nie daje rady, to sorry, ale tacy ludzie większego pojęcia o tym nie mają, więc albo niech nie zabierają się za tworzenie, albo robią to z ludźmi którzy w kwestii zabezpieczeń im pomogą.

Opublikowano

Czekaliśmy na nową maszynę ;). I ja byłem na wyjeździe firmowym dlatego nie byłem wstanie siedzieć na TS, teraz wróciłem i już wszystko idzie powoli do przodu. Kontakt na GG cały czas ze mną jest, nawet jak nie ma mnie na głównym komputerze.

następnym razem jak Cię nie będzie to informuj, bo myślałem, że olałeś sprawę i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...