Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lvle Konia Na Kolejne Lvle Postaci, Rejestracja Itd. Itp

Ciapek24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Otóż po dłuższej przerwie od prywatnego serwera (zepsułem serwer i się trochę poirytowałem ^^) postanowiłem wrócić do swojego priva. A więc teraz chcę zrobić już serwer na trochę wyższym poziomie, bardziej zaawansowany. Otóż na początek chciałbym się dowiedzieć czy możliwe jest coś takiego jak moja idea. Otóż wbijamy 25 lvl i nagle do eq wskakuje nam zdjęcie konia, a po wciśnięciu V na klawiaturze magiczna cyferka 1 przy ikonie konia. Po krótce - po prostu chcę aby po wbiciu 25 lvla postać dostała konia. A więc idziemy dalej. Wbijamy 40 lvl i tutaj otrzymujemy bojowca, a do eq wskakuje tym razem już księga odpowiadająca za przywołanie boja. Teraz wbijamy 50 lvl i chyba nie trudno się domyślić, że tutaj chciałbym, aby postać otrzymała 21 lvl konia + księge przywołania. Pierwsze pytanie: Jest to możliwe ? Drugie pytanie: Jeśli jest możliwe to jak to zrobić ? Co do serwerów nie jestem ekspertem, a tutoriale niewiele mi pomagają, a połowy też nie rozumiem, bo są oparte na screenach, których mi po prostu nie wyświetla nie wiem dlaczego. Dobrze, to jedna sprawa. Następnie chciałbym zmienić czas oczekiwania na oddanie kolejnej rzeczy do biologa. Powiedzmy mamy ząbki do oddania i zamiast 1 dzień czekać na nastepnego to czekamy 10 sec. To też chciałbym załatwić. Najlepiej by było jeśli ktoś by się ze mną skontaktował przez GG i poświęcił mi trochę czasu. Potrzebuję również dodać handlarzy na stałe dwóch w m1 każdego królestwa (robię serwer podobny do FinaLongju2, a tam było dwóch npc obok dozorcy) A więc znajdzie się taka osoba ? Dam + i piąteczki. Proszę do mnie napisać na GG 6275913 lub wytłumaczyć tutaj jak jakiemuś noobowi, bo wtedy wydaje mi się, że najlepiej zrozumiem. Z góry dziękuję i pozdrawiam całe MPC Forum.

10 [X]

20 [X]

50

100

200

Dalej nie ma co :D

Opublikowano

Masz czas ? Bo widzę, że questa napisałeś, za to już + jest, a czy mógłbyś do mnie napisać na GG ? Byś mi napisał gdzie zmienić duration time oraz gdzie wkleić questa i jak. Z góry dzięki, 6275913, to mój numer. Dzięki za questa.

10 [X]

20 [X]

50

100

200

Opublikowano

Masz czas ? Bo widzę, że questa napisałeś, za to już + jest, a czy mógłbyś do mnie napisać na GG ? Byś mi napisał gdzie zmienić duration time oraz gdzie wkleić questa i jak. Z góry dzięki, 6275913, to mój numer. Dzięki za questa.

Chciałbym odświeżyć temat, ponieważ jeszcze nie uzyskałem odpowiedzi ani na GG, ani na forum. A więc gdzie wrzucić questa napisanego przez Suicide ? I gdzie zmienić czas oczekiwania na oddanie kolejnego zęba / pamiątki / księgi klątw czy czegokolwiek u biologa ? Z góry dzięki za odpowiedź. Ogólnie najlepiej jeśli ktoś by napisał na GG. Pozdrawiam.

10 [X]

20 [X]

50

100

200

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...