Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pet dla łucznika

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam pytanie, jaki jest najlepszy pet do expa dla łucznika? Grałem kiedyś w Nostale i miałem zwykłego krzaka - mocny tank według mnie a głównie o to mi chodzi. Teraz znowu wróciłem do tej gry po prawie 2 latach przerwy i widzę nowe krzaki i inne latające fibi ziąbki.

Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

O ziąbku myślałem w późniejszej fazie gry jak bym już wbił +50 lvl. Co fakt to fakt, najlepszym petem pod expa jest zwykły krzak i raczej go kupię ;)

Opublikowano

Fibi chodzi lekko po 35kk na avalonie z tego co widziałem, poza tym ciężko trafić na mały lvl tego peta - ja go potrzebuje od początku gry. Zastanowie się jeszcze nad tym petem ;)

Opublikowano

Jak dla mnie normalny krzak jest najlepszy.Jezeli potrzebujesz go na poczatek to bierz go.W pozniejszej fazie zainwestuj w centka lub fibiego. Norm jest tankowaty ma duzy dmg i hp idealny dla postaci daleko dystansowej. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Może i ma więcej HP, ale zapewne słabsze resy oraz nie ma pasywnej umiejętności jak zwykły krzak (40% szansy na zmniejszenie ataku o 80%) to jest dosyć sporo. Tak czy siak zakupie tego fibiego jak będzie rozsądna cena chociaż nie jestem przekonany do tych nowych petów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...