Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC do 3000 zl

Worekpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest słaba do lepszych gierek (najnowszych) bf3 na spokojnie uciągnie, AC IV też :)

przecież nic innego w tym budżecie nie wejdzie 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

przecież nic innego w tym budżecie nie wejdzie 

Jeżeli nie wejdzie to zostaje kupić zestaw, który ty zaproponowałeś :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie tak do końca "="...

Chillout każdemu się zdarzy wpadka :P.

(chociaż radkowi aż za)

Co nie zmienia faktu że dalej będziecie się jak dzieci kłócić co lepsze 'xeon czy i5'. Osobiscie wybrał bym i5, ale to już jest moje zdanie.

graphic.png
Opublikowano

Nie tak do końca "="...

Chillout każdemu się zdarzy wpadka :P.

(chociaż radkowi aż za)

Co nie zmienia faktu że dalej będziecie się jak dzieci kłócić co lepsze 'xeon czy i5'. Osobiscie wybrał bym i5, ale to już jest moje zdanie.

No dobra. Te 2% w niektórych grach to jest ogromna różnica. Zresztą w Battlefield 4 i tak dostaje po dupie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No dobra. Te 2% w niektórych grach to jest ogromna różnica. Zresztą w Battlefield 4 i tak dostaje po dupie.

Eee, nie? Wcale nie dostaje po dupie, różnica to nie 2%, nie każdy ciśnie non stop w BF4, poza tym liczą się takie rzeczy jak CUDA, Shadowplay, PhysX etc.

Nigdy nie wiadomo, jaka sztuka 270 się trafi i jak ją wykręcisz, w 760 masz na stocku gwarant wyższej wydajności. Zresztą ja do niczego nie zmuszam, niech autor robi jak chce.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Eee, nie? Wcale nie dostaje po dupie, różnica to nie 2%, nie każdy ciśnie non stop w BF4, poza tym liczą się takie rzeczy jak CUDA, Shadowplay, PhysX etc.

Nigdy nie wiadomo, jaka sztuka 270 się trafi i jak ją wykręcisz, w 760 masz na stocku gwarant wyższej wydajności. Zresztą ja do niczego nie zmuszam, niech autor robi jak chce.

Ale przyznaj, że różnica cenowa nie jest tego warta.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...