Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-25 - perki, załoga

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytan.

1.t-25 jest w przecenie , lecz do zarabiana mam kv-1s , i czy warto kupic t 25 do zarabiania?

Bo jesli ma byc nie wielka roznica miedzy kv 1s a t 25 to wole nie kupowac.

Niech sie wypowie najlepiej ktos kto ma oba te czolgi.

2.Gdy na dowodcy mam naprawe na 100% i chce zresetowac na zarowe , bedzie mnie to kosztowalo cos? 

3.Gdy przerzuce zaloge z tiggera 2 na e 75 bedzie mnie to sporo kosztowalo , cos strace czy nic? 

Opublikowano

czemu wybór padł na t-25, moim zdaniem lepszy do zarobku jest Chi-nu-kai. Jeśli zmieniasz perki to możesz zmienić perk naprawę na zarówe na 98% za chyba 80tyś kredytów. Możesz za darmo przeszkolić załogę z TG II na E75 ale wtedy ma 55%, lub za opłatą możesz przerzucić na 80%, jeśli załoga ma 100%. 

Opublikowano

Ze co ? po przerzuceniu bede mial 80%? bez przesady...

Nie raz na yt ogladam jakies filmy z wota i widze jak ktos co chwile sobie przerzuca zaloge a napewno nie tracil 20%.

Opublikowano

czemu wybór padł na t-25, moim zdaniem lepszy do zarobku jest Chi-nu-kai. Jeśli zmieniasz perki to możesz zmienić perk naprawę na zarówe na 98% za chyba 80tyś kredytów. Możesz za darmo przeszkolić załogę z TG II na E75 ale wtedy ma 55%, lub za opłatą możesz przerzucić na 80%, jeśli załoga ma 100%. 

To masz złe zdanie. Chi nu kai ma gorszą lufkę, pancerz i mobilność, czyli wszystko co liczy się w czołgu premium. 

Top:

Bierz T-25, jest to najlepszy zarabiacz tego tieru. Będzie spora różnica między nim, a sporcikiem.

2. Tak, będziesz miał na 98%, a dograć 2% to żaden problem.

3. Będziesz miał wyszkolenie 90%.

Opublikowano

Ogladajac kilku youtuberow , zauwazylem ze co chwile przerzucają zaloge , i co chwile musza ją expic od nowa czy jak?

Kupilem t 25 i zarabia w miare fajnie jak za 750 golda.

Opublikowano

Ogladajac kilku youtuberow , zauwazylem ze co chwile przerzucają zaloge , i co chwile musza ją expic od nowa czy jak?

Kupilem t 25 i zarabia w miare fajnie jak za 750 golda.

Nie. Na premki możesz przerzucać bez żadnych strat załogi z tego samego typu czołgu, tego samego kraju. Np. Masz załogę przeszkoloną na leoparda, a masz tak samo wyszkolone na T-25

Opublikowano

KV-1S to moim zdaniem kiepski zarabiacz. Pociski po 1k i jeżeli nic w bitwie nie zrobisz to kiepskie te zarabianie. Kupuj T-25, bo najlepszy zarabiacz z tego tieru i chyba najprzyjemniejszy.

Chi nu kai ma dosyć dobrą lufkę, mobilność IS'a-3 i czasem coś się odbije, ale nie zbyt dobrze zarabia.

Jeżeli masz na dowódcy 100% i chcesz zmienić na żarówkę  to nic nie będzie Cię to kosztowało, lecz przy przenoszeniu załogi z Tiger'a II do E-75 to będzie Cię kosztowało 20 000 tysięcy i będziesz miał załogę 80% lub za darmo i będziesz miał tam chyba 60%, ale lepiej przenieść załogę niż robić nową od początku.

Opublikowano

KV-1S to moim zdaniem kiepski zarabiacz. Pociski po 1k i jeżeli nic w bitwie nie zrobisz to kiepskie te zarabianie. Kupuj T-25, bo najlepszy zarabiacz z tego tieru i chyba najprzyjemniejszy.

Chi nu kai ma dosyć dobrą lufkę, mobilność IS'a-3 i czasem coś się odbije, ale nie zbyt dobrze zarabia.

Jeżeli masz na dowódcy 100% i chcesz zmienić na żarówkę  to nic nie będzie Cię to kosztowało, lecz przy przenoszeniu załogi z Tiger'a II do E-75 to będzie Cię kosztowało 20 000 tysięcy i będziesz miał załogę 80% lub za darmo i będziesz miał tam chyba 60%, ale lepiej przenieść załogę niż robić nową od początku.

Poprawka*

Przy przenoszeniu za kredyty 90%, za darmo 80%.

Opublikowano

Kupilem t 25 

-W miare dobrze zarabia

-Malo penetracji 

-Pancerz slaby

-w miare szybko jezdzi ale slabo zwrotny.

-Losowanie do 7 

-sporo hp 

Opublikowano

Kupilem t 25 

-W miare dobrze zarabia

-Malo penetracji 

-Pancerz slaby

-w miare szybko jezdzi ale slabo zwrotny.

-Losowanie do 7 

-sporo hp 

Jak masz mało penetracji to załaduj kilka pestek złotych i po problemie. Lepiej wystrzelić dwie złote pestki niż zginąć, zrobić słabszy wynik i zapłacić dużo za naprawę.

Opublikowano

Nigdy nie strzelam goldem i nie bede strzelal.

Zawsze warto wozić kilka goldowych pestek. Te 3-5 to konieczność.

Opublikowano

Zawsze warto wozić kilka goldowych pestek. Te 3-5 to konieczność.

Nigdy nie uzywam złota bo kiedys gdy go uzywalem to naprawde szkoda gadac , nie moglem nic z golda przebic a ze zwyklych pp moglem.

Niby woże 2 szt ale jakos z nich nigdy nie korzystam.

Opublikowano

Nigdy nie uzywam złota bo kiedys gdy go uzywalem to naprawde szkoda gadac , nie moglem nic z golda przebic a ze zwyklych pp moglem.

Niby woże 2 szt ale jakos z nich nigdy nie korzystam.

Bo na długi dystans ACPR tracą pene.

Opublikowano

>116 pene przy tej mobilności

>mało

Wut?

Szczerze? Jak ci mało, to polecam wrócić na T1/2, bo im wyżej tym gorzej...

Podkalibrówki tracą dużo penetracji na daleki dystans, a Kumulacyjne ssą przy pancerzu warstwowym.

A co do czołgi - dobry wybór. Zarabia definitywnie najwięcej z dostępnych w sklepie PT T5 (KW-220 bije go tutaj na głowę)

Opublikowano

>116 pene przy tej mobilności

>mało

Wut?

Szczerze? Jak ci mało, to polecam wrócić na T1/2, bo im wyżej tym gorzej...

Podkalibrówki tracą dużo penetracji na daleki dystans, a Kumulacyjne ssą przy pancerzu warstwowym.

A co do czołgi - dobry wybór. Zarabia definitywnie najwięcej z dostępnych w sklepie PT T5 (KW-220 bije go tutaj na głowę)

Niby ma 116 pene a ciezko jest cos przebic.

Co do golda , nawet z bliska nic nie moglem przebic , nie wiem czy mam pecha , ale celowalem w slabe punkty a i tak predzej przebilem pp niz goldem.

Opublikowano

Niby ma 116 pene a ciezko jest cos przebic.

Co do golda , nawet z bliska nic nie moglem przebic , nie wiem czy mam pecha , ale celowalem w slabe punkty a i tak predzej przebilem pp niz goldem.

Jak nie wiesz co to weakspot, to trudno cokolwiek przebić. 116 peny w zupełności wystarcza na te tiery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...