Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Keyloger W Autoit!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

out.

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Opublikowano

Ciekawy mechanizm wysyłania... Nawet nie wiedziałem, że jest taki program w konsoli jak "ftp". Ale niezbyt eleganckie - migające konsolowe okno wzbudzi podejrzenia... Mimo to niezłe.

Opublikowano

Trzeba być kompletnym tumanem i niedouczonym głąbem żeby napisać takiego bohomaza, no ale rozumiem ze różne dysleksje chodzą po ludziach... Tyle że jest dla mnie rzeczą niepojętą jak można być takim kretynem by to jeszcze powielać. Jest tu kurwa tyle baboli że aż oczy bolą. Do tego kretynie (a jesteś nim napewno, co udowodniłem dwa zdania wcześniej) w regulaminie globalnym tego zapyziałego forum pisze ponoć wyraźnie, zakaz zamieszczania keylogerów, nawet takiego pseudo gówna jak to tu które klasyfikuje się co najwyżej tylko z nazwy.

Wiec ahoj i wypierdalaj.

Opublikowano

Pisałeś że udowodniłeś to 2 zdania wcześniej. Proszę o ten dowód, bo ja tam widzę tylko stwierdzenia które mijają się z prawda o kilometr.

A jak wam się niepodobna i jest coś niezgodne z regulaminem to mod kasuje temat i nakłada mi 10% i tyle.

PS: Sam "wypierdalaj"

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Opublikowano

@Matiszon

Dobra uwaga, jest nawet temat z gównem w batchu który wywala pliki odpowiadające za logowanie na starcie, przetestowałem to na kolegi kompie w szkole i zamiast okienka z logowaniem wyskakiwało "tynt, tynt, tynt" (błąd) ;p

@dziób tukana

Weź ty się trochę uspokój, wjazd na niego zrobiłeś jakby to był pierwszy taki temat, jest wiele jeszcze głupszych tematów od tego.

Dodam że regulamin na pewno przeoczył pewne kwestie, rzeczywiście jest ten zakaz umieszczania keylogerow lecz inny jest punkt widzenia na to kiedy ktoś go wstawi ukrytego, najczęściej pod fake nazwą jakiegoś niby nowego cheata, bota i naraża użyszkodników na dostanie się ich prywatnych informacji do osób trzecich, ale poinformowanie ludzi że to jest keyloger i wstawienie jego source do celów edukacyjnych wygląda znacznie inaczej.

2006-2010

Opublikowano

_IsPressed?

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

@UP

Nie te gówno tylko:

_WinAPI_GetAsyncKeyState()

Chociaż może bo ta funkcja zwraca nacisnięty klawisz ale w takiej postaci:

41 A key
42 B key
43 C key
44 D key
45 E key
46 F key
47 G key
48 H key
49 I key
4A J key
4B K key
4C L key
4D M key
4E N key
4F O key
50 P key
51 Q key
52 R key
53 S key
54 T key
55 U key
56 V key
57 W key
58 X key
59 Y key
5A Z key

Czyli gdy ktoś naciśnie "Z" to funkcja zwróci 5A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...