Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić czy mieszać bony w bojowym do pvp?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na koncie ~6 zmianek i tak się zastanawiam czy nie kupić bojowego +9 z kd +4 5x bon do mixa i spróbować wbić 10 luda, czy może kupić gotowego?

Przed chwilą widziałem bojowego 5x bon do mixa za 179kk Yang, a gotowe chodzą w granicy 300-350kk

Oczekuje odp. od osób, które mieszały bojowe ale na globalnym serwerze PL, privy odpadają, gdyż są drobne różnice pomiędzy tymi serwerami :)

Opublikowano

Nie ryzykuj, kup gotowca. Zanim wbijesz 10 luda z czymś to zmarnujesz 30 zmianek. No chyba że masz niewyobrażalnego farta. Mi przy mieszaniu bojowca 10 lud i 8 siła weszła za 29 razem jeśli mnie pamięć nie myli...

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

tak jak up, kup gotowego bo szansa jest nikła że uda ci się wbić 10 luda a zmianki możesz zatrzymać i przy jakieś lepszej okazji wykorzystać :)

Opublikowano

Również kupiłbym gotowca, mieszałem bojowca 9 swojego czasu dla 10 luda i poszlo koło 25-30 zmianek, innym razem zamieszałem 2 razy dla fanu i wbiło 10 ludka + 10 przeszywki, zależ od farta ale nie ryzykowałbym na twoim miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...