Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małżeństwo

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości...

Jedynie możecie sobie zrobić "ślub" do którego kupicie stroje z Item Shopu, poprosicie jakąś znajomą osobę by wypowiedział kwestię księdza i zaprosicie znajomych.

o.O )

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości...

Jedynie możecie sobie zrobić "ślub" do którego kupicie stroje z Item Shopu, poprosicie jakąś znajomą osobę by wypowiedział kwestię księdza i zaprosicie znajomych.

o.O )

A jest możliwość wspólnego mieszkania/apartamentu?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Z bonusów jakie oferuje dom/apartament może korzystać tylko jedna osoba - właściciel. Inni gracze mogą go tylko odwiedzić i podlać kwiatki lub usiąść na krzesłach i popatrzeć na pamiątki z instancji.

A szkoda, że nie ma takiej możliwości "dzielenia domu" bo wtedy można by było pomyśleć nad zrobieniem Legion House dla wszystkich członków. Mam nadzieję, że Koreańce pomyślą o tym kiedyś.

Opublikowano

Czekaj.. ja wiem o co Ci chodzi. Też ciągle widzę te reklamy z aiona "twoj wymarzony ślub w aion" albo ze babka stoji w sukience a gosciu w garniaku i stoją na placu otoczonym kwiatami. Kto wie., kto wie mze kiedys będzie taka możliwość. Pozdrawiam KN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...