Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J/w, osobiście średnio polecam samo bocenie, bo zatrzymuje Cię w miejscu, możesz przez to np. wyjść do diamentu botem i nie umieć tam grać. Nie żebym tu jakoś to krytykował (chociaż to trochę nie w porządku wobec innych graczy), bo mpc forum to, jakby nie patrzeć, forum głównie o takich rzeczach. Ale poprostu myślę, że Twój skill na tym ucierpi.

Co do samej preferencji skryptu - ciężko powiedzieć, ostatnio grałem z bardzo dobrą na oko cassio w teamie, gracz chciał potem duo i jak trochę pogadaliśmy przyznał się, że zrobił to na bocie, natomiast znam też przykłady takich ludzi na ryze, tylko pytanie - czy ryze wymaga botów? Przecież tym się carruje nawet wciskając klawisze głową, a generalnie jeśli masz odrobine wyższe apm od przeciętnego silvera jesteś w stanie castować combo maksymalnie szybko, ograniczają Cię cooldowny. 

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Polecam Ryze. Cass jest taka sobie, szczególnie kiedy nie ma many.

2NSfmIP.png

Ok. Ale jak np jest Team Fight to jak zrobić żeby focusować tego kogo ja chce a nie BoL ??

Bo zawsze jest tak ze tego kto jest obok mnie musze bić..

Opublikowano

Moim zdaniem ryze chociaz cass ma mega poke tylko ze zre ostro mane.

Tak btw. Uzytkownicy ktorzy pisza "graj bez bola" itd. Niech wyjade. Jest to forum o tematyce botow cheatow i innych. Glownie ten temat jest skierowany do bola wiec jak ktos jest przeciwko niech nie wchodzi. Tyle mam do powiedzenia

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...