Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SPOILER]SAO

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno zacząłem oglądać SAO (Sword Art Online), zatrzymałem się na odc 12 i w tej chwili nie mam niestety czasu na oglądanie. Dlatego proszę o spoiler, dokładnie chodzi mi o to że czytałem gdzieś że Asuna zginie i chciałbym się dowiedzieć jak to będzie dokładnie, czy zginie i w ogóle, czy może będzie żyła i z Kirito będą razem w realu.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Spoiler - anime zamieni się w gówno z pedalskimi wróżkami i będzie słabym romansem. A asuna i kirito to ciota i chuj. Jak tak się jarasz grami w anime to lepszy jest btoom, mirai nikki. Asuna nie zginie

Opublikowano

Spoiler - anime zamieni się w gówno z pedalskimi wróżkami i będzie słabym romansem. A asuna i kirito to ciota i chuj. Jak tak się jarasz grami w anime to lepszy jest btoom, mirai nikki. Asuna nie zginie

Opanuj się może. W tym anime nie było żadnych pedalskich wróżek, a ALO wcale nie jest słabe. Gorsze od SAO, ale to nadal dobre anime i co ważne bezpośrednia kontynuacja, gdyż w SAO nie wszystko zostało wyjaśnione.

Poza tym nie obrażaj Asuny bo to najfajniejsza bohaterka tego anime.

Odnośnie gier to SAO/ALO i Mirai Nikki nie mają ze sobą nic wspólnego. W Mirai Nikki bohaterowie nie przenosili się do żadnego świata gry.

Opublikowano

Po wydostaniu się ludzi z gry, asuna jest nadal uwieziona jako obiekt doświadczalny. Kirito zacznie grać w podobną grę, aby ją uratwać, jednak asuna umrze. Później jest pokazany upadek moralny Kirito, problemy psychiczne i depresja. Wszystkiemu przygląda się siostra Kirito, która zaczyna coś do niego czuć. Zbliza się do niego, a sam bohater nie jest w stanie nawet normalnie funkcjonować przez jego uraz psychiczny spowodowany wszystkimi wydarzeniami. Siostra wielokrotnie wykorzystuje go seksualnie, pod koniec serii Kirito dochodzi do siebie, zbiera smocze kule i wskrzesza asune.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Opanuj się może. W tym anime nie było żadnych pedalskich wróżek, a ALO wcale nie jest słabe. Gorsze od SAO, ale to nadal dobre anime i co ważne bezpośrednia kontynuacja, gdyż w SAO nie wszystko zostało wyjaśnione.

Poza tym nie obrażaj Asuny bo to najfajniejsza bohaterka tego anime.

Odnośnie gier to SAO/ALO i Mirai Nikki nie mają ze sobą nic wspólnego. W Mirai Nikki bohaterowie nie przenosili się do żadnego świata gry.

Hahaha wywołałem u ciebie ból dupy. Dobrze się czuje. 

Opublikowano

Po wydostaniu się ludzi z gry, asuna jest nadal uwieziona jako obiekt doświadczalny. Kirito zacznie grać w podobną grę, aby ją uratwać, jednak asuna umrze. Później jest pokazany upadek moralny Kirito, problemy psychiczne i depresja. Wszystkiemu przygląda się siostra Kirito, która zaczyna coś do niego czuć. Zbliza się do niego, a sam bohater nie jest w stanie nawet normalnie funkcjonować przez jego uraz psychiczny spowodowany wszystkimi wydarzeniami. Siostra wielokrotnie wykorzystuje go seksualnie, pod koniec serii Kirito dochodzi do siebie, zbiera smocze kule i wskrzesza asune.

coś mi się wierzyć nie chcę :D

Koniec mangi

to jest nowelka panie mistrzu

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...