Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dobrze prowadzę Maga?

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inteligencja i wytrzymałość są podstawowymi statystykami maga. Daj trochę pkt w wytrzymałość, by zwiększyć ilość HP, potem ładuj w inteligencję. Kupuj itemy na szczęście, oraz pancerz. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Setern Ty wgl grałeś kiedyś w tą grę? Kupuj itemy na szczęście.. Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Itemy na szczęście tylko z lochów lub Wc, a nie ze zbrojowni które dadzą Ci tyle samo tego szczęścia co możesz mieć inty

Opublikowano

Nie jestem zbyt dobry w SFa ale podobno najlepiej u Maga mieć inteligencji (w podstawie) tyle co lvl*9. Itemy głównie pod inteligencję, chyba że artefakty. Z własniego doświadczenia mogę dodać, że jeśli nie masz artefaktów, możesz jeden item mieć pod wytrzymałość. Zwiększa to trochę przeżywalność na arenie :)

Jak zadajesz pytania o postać, najlepiej podać jakie masz statystyki w podstawie :)

Opublikowano

@Bambucza666

Na początku tematu mam podane 3 główne.

Co do panów wyżej inta mam tyle bo rękawice mam z lochów która daje 85szcz.

Opublikowano

Nie opłaca się nosić akrefaktów, które mają same szczęście, na tych mniejszych poziomach fart, to nie tak ważna rzecz (potem i tak nadrobisz, bo pewnie ci dropnie jakiś normlany artefakt)Tak jak mówiono wyżej, statystyka 2:2:1, ale zawsze pakuj najpierw w int, potem równaj z wytrzymałością, co do normlanych itemków, to tylko jeden noś z wytrzymałością, maks 2, reszta inteligencja. Broń z intem. Jak dobijesz np 1000int, to zrób sobie siłę i zręczność do 500, mniejsze obrażenia będziesz otrzymywał od innych klas.
Grałem w to od początku s1 na pl, tylko gra jest monotonna.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...