Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

16-17h czekanie na przydzielenie agenta

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skoro czekam 16-17h na przydzielenie agenta do zamiany tych kodów na skiny to czekac dalej czy lepiej napisać nanowo?

Opublikowano

Możliwe, że support nie pracuje w weekendy. Czekajcie, kiedyś na pewno wam odpiszą . Kappa

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Oni nie pracują w weekendy, a wy już płaczecie. Zresztą i tak większości z was nie wymienią. 

Pracują w weekendy, ponieważ nie którym już odpisali, że nie wymienią.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

boshe dzieciaczki .... w weekendy nie pracuja wsyzscy agenci ritto ... tylko mniejsza czesc ... szykujcie sie ze w poneidizałek wieczorem odpwoiedz dostaniecie..

@1361622928-U485574.pngSupcioPupcio

Oj dzieciaczku, ktoś tu nie wie że ludzie z supportu nie są pracownikami firmy rito games ^^

W weekendy pracują, bo normalnie odpisują. Wiadomo, że mniej

Według mnie nie ma sensu znowu pisac, bo co Ci to da. I tak będziesz czekał i tak

Opublikowano

Chodzi znowu o te biedackie skiny? hmm... Kwestia czasu. Zazwyczaj odpowiadają do max 2 dni.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jak napiszesz na nowa będziesz czekał spowrotem tam gdzie byłeś czyli ostatni w kolejce więc lepiej czekać. 

PS: ja czekałem 10 minut.

Opublikowano

Możliwe, że support nie pracuje w weekendy. Czekajcie, kiedyś na pewno wam odpiszą . Kappa

Pracują, dzisiaj zwrócili mi gragasa. Ja tez czekam, już od wczoraj. Trzeba być cierpliwym.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Powinni zamienić te skiny, no bo po co Ci skin na serwer na którym nie grasz?

Ale to jest promocja dla graczy z innych regionów, teoretycznie my nie powinniśmy ani wiedzieć ani próbować skorzystać z tej promocji

Opublikowano

Ale to jest promocja dla graczy z innych regionów, teoretycznie my nie powinniśmy ani wiedzieć ani próbować skorzystać z tej promocji

No ale wiemy, nic się w internetach nie ukryje.

Ja napisałem wczoraj o 9 rano, dalej nie odpisali, tak więc się nie śpieszą, mam nadzieje że jutro odpiszą.

Opublikowano

Nie wiem. Jaki sens jest w pisaniu kilku razy tej samej wiadomości... Dodatkowo jestem ciekaw ile osób wysłało typowe 'Proszę o zmianę kodu z tego regionu na ten region"

Przyznam.

Sam wysłałem, lecz zmieniłem treść iż znajomy z Turcji postanowił mi wygenerować kod i go oddać. Zobaczymy czy się sprawdzi.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

No właśnie możliwe, że konsultują się teraz z lekarzem lub farmaceutą w sprawie tego czy mają nam to przydzielać czy nie :>

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wymienic to teraz moge nie wymienoc, ale za jakis czas gdy bedziesz ciagle do nich spamowal o wymienienie to raczej powinni wymienic

@UP ashe to nie gowno xD

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Skiny o wartości około 750RP za sztukę i każda z  tych postaci to gówna prócz Sivir no ale Polak wszystko weźmie co jest darmowe.

Niby fakt, ale osobiście nie wydałem na tą grę przez ponad 2 lata ani złotówki i nie zamierzam chwilowo, nie dlatego że nie mam, poprostu nie widzę sensu i ciągle zmieniam mainy po ~200 grach nimi, więc po co. A darmowe skiny zawsze są dość spoko, poprostu dla samej radości że masz skiny :3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...