Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z laptopem

Gangsta7946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Laptop nie chce mi się połączyć z Liveboxem 2.0 

Próbowałem przez ethernet, nawet z telefonu zrobiłem HotSpota i udostępniłem sobie internet i całkowicie przeglądarka bez zastanowienia pisze, że Nie można uzyskać dostępu do sieci. Kod błędu ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED

Przedtem całkowicie Norton Internet Security się nie włanczał i teraz gdy mam ESETA Smart Security (wiem, że MPC forum nie toleruje piractwa, ale jest to pirat) i nie mogę go aktywować...

Może ktoś mi pomóc ??

Opublikowano

Z czego masz internet i jest to przewodówka czy bezprzewodówka, jeżeli bezprzewodowy to router czy modem ? Wyłącz antivirusa i sprubój!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Neostrada, pakiet 6MB wykupiony. 

To jest modem. 

Mogę się łączyć bezprzewodowo i przewodowo...

Przewodowo używam kabla ethernet i podłączam pod rozdzielczać (urządzenie na kable ethernet, niby taki router)

Edit:

http://www.orange.pl/kid,4002313550,id,4002317318,title,Livebox-20-podlaczenie-modemu,article.html

Jak widać... 

Opublikowano

Tak. Wszystko patrzyłem... Ciągle brak internetu i brak... Stery są wszystkie... 

Mój młodszy brat gra ciągle w laptopa i ostatnio Norton Internet Security nie chciał się włączyć.... Usunełem trochę z rejestru i niektóre jego dane z dysku... Nie można było odinstalować nortona nawet na awaryjnym... 

Edit: 

To musi coś być na laptopie przestawione, patrzyłem zapore itd... Wszystko co powinno... Coś blokuje... ESETem Smart Security 7 testówka, bo nie mogę aktywować się skanuje i jak narazie bez wirusów...

Przedwczoraj działał internet i naprawiłem i to było na takiej podstawie, że przywróciłem system do lutego... Następnego dnia to samo... 

Braciak grał i grał przy mnie, potem zawołała go siostra i jakoś przez 2h nie przyszedł... Moja Matula wzięła, by się zalogować - neta nie ma, pisze ciągle dostęp do internetu itd. Wszystko się zgadza, a necika nie ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...