Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na serverze GladoR

g01mn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałbym was się spytać co ta za mod i skąd go wsiąść ze np ustawiasz DMG, jak normalnie bije się hity 15k to z tym po 100+, albo 95 lv ma na skila wszystkich. Prosiłbym o pomoc ;)

Opublikowano

Ale widzę juz 4 osoba, i jedna powiedziała mi ze to jest mod.. Moze na nim wszystko, powiedział żebym poszukał tu na forum i znajdę. To nie dmg, jak normalnie by kul 5k a z tym jako# 400

Opublikowano

Ale widzę juz 4 osoba, i jedna powiedziała mi ze to jest mod.. Moze na nim wszystko, powiedział żebym poszukał tu na forum i znajdę. To nie dmg, jak normalnie by kul 5k a z tym jako# 400

Nie mozna miec takiego DMG ! Nie ma takiego czita tymbardziej moda -.- Mody to masz do GTA nie tu

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To jest taki chit, dziś widziałem juz 2 osoby z tym.. Wszystkich maja na skilla albo hita 15 lv nawet 250 z Full eq ehh

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Otóż to wcale nie jest żaden mod , a bug ( na Gladorze dużo bugów się dopatrzysz ) Mój rekord na tym to 2kk ze skilla na 90lvlu :) Napisz  to wytłumacze.. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...