Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W bolu masz wbudowanych kilka darmowych skryptów. Znajdziesz tam Ryze i nie tylko.

Ściągasz bola>logujesz się>zaznaczasz skrypty>zaznaczasz inject lol>włączasz grę.

Przy skryptach masz opis, czym używać combo(przy Ryze będzie to chyba spacja).

Opublikowano

W bolu masz wbudowanych kilka darmowych skryptów. Znajdziesz tam Ryze i nie tylko.

Ściągasz bola>logujesz się>zaznaczasz skrypty>zaznaczasz inject lol>włączasz grę.

Przy skryptach masz opis, czym używać combo(przy Ryze będzie to chyba spacja).

A mozesz zapodać linka do ściagniecia ?

Opublikowano

A coś robić podczas gry ? Klikać czy sam gra ?

Grasz normalnie, sterujesz. Zależy od skrypta. Skrypty są na timery w jungli/full combo postaci/unikanie skillshotów/pokazuje, gdzie ktoś postawił warda i wiele więcej :P. Sam nie znam do końca techniki bola, ale pisze co wiem ;-)

Jak Ci się załączy skrypt to możesz go skonfigurować(hotkeye). Wszystko masz napisane w programie jak najedziesz myszką na skrypt.

Opublikowano

Grasz normalnie, sterujesz. Zależy od skrypta. Skrypty są na timery w jungli/full combo postaci/unikanie skillshotów/pokazuje, gdzie ktoś postawił warda i wiele więcej :P. Sam nie znam do końca techniki bola, ale pisze co wiem ;-)

Jak Ci się załączy skrypt to możesz go skonfigurować(hotkeye). Wszystko masz napisane w programie jak najedziesz myszką na skrypt.

Wyświetla mi się coś takiego :

post-865936-0-57655500-1397389397.png

Opublikowano

zainstaluj dobre dll i exe ^^^

Można prosić linka :P

ta nie ogarniam xD

jak ustawic skrypta do ryze wszystko po kolei co mam zrobic :)

Czy tylko bol działa dla vipów ?

Opublikowano

Można prosić linka :P

ta nie ogarniam xD

jak ustawic skrypta do ryze wszystko po kolei co mam zrobic :)

Czy tylko bol działa dla vipów ?

Ryze masz wbudowanego, więc jest za free. Zaznaczasz>włączasz grę i już. Potem spacja i jechane xD

Opublikowano

Ryze masz wbudowanego, więc jest za free. Zaznaczasz>włączasz grę i już. Potem spacja i jechane xD

A moze mi sam chodzić itp ? Czy musze sterować i trzymac spacje ?

I kim najlepiej grać na bolu (darmowi)

Opublikowano

O ile się nie mylę to będziesz mieć także pokazane czy jesteś w stanie kogoś zabić na combo(killable itp.)

Zarax ty jesteś najbardziej ogar w tych sprawach znasz może jakiś filmik jak włączyć bola itp :? 

Edit: Problem Failed to dowload przy odpaleniu .. HELP 

Opublikowano

Mam pytanie.W niektórych skryptach jest target i mamy np . Renekton,Anivia,Hecarim,Ashe,Blitzcrank i jest przy nich +- i jak to ustawić żeby np focusowało ashe? Bo tam mozna ustawic od 1-5 ja jak ustawiam 1 na ashe to i tak mi focusuje kogo innego

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

50DUKEN, możesz sprecyzować co Ci pomogło, bo nie mogę otworzyć spoilera  :angry:

@EDIT 

Już nie trzeba, odblokowały się...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...