Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE UŻYWAJCIE CRACKED MMA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jOnBdx1.png

potwierdzone info od autora MMA

najprawdopodobniej bedzie tez tak z reszta crackowanych/leakowanych skryptow, więc nie polecam z nich korzystac.

efekt czegos takiego bedzie taki ze nie bedziecie mogli wlaczyc gry caly czas przy 90/100 % bedzie wam wywalac proces.

IQpyWN8.png

Opublikowano

czyli Ty ten efekt doświadczyłeś ? :P

Niewykluczone, że doświadczył, a dlaczego? Ponieważ miał tak każdy, nie ma znaczenie czy używałeś wersji crackowanej czy kupionej.

Opublikowano

nie, mam kupione MMA ale doświadczylem tego poniewaz nei przegladam forum i musialem sie odezwac do autora mma na skejpie który podal mi wersje fixnieta

IQpyWN8.png

Opublikowano

nie, mam kupione MMA ale doświadczylem tego poniewaz nei przegladam forum i musialem sie odezwac do autora mma na skejpie który podal mi wersje fixnieta

Moglbys ja dac?:p

Opublikowano

Ale co mi da ten fix jak ja na cracked leciałem... Znalazłem działające mma [jedno z nowszych] wczoraj wieczorem i dziś już nie działa -_- . Może kiedyś jak nie będę miał co robić z kasą to kupie bo fajnie działało

Opublikowano

Ale co mi da ten fix jak ja na cracked leciałem... Znalazłem działające mma [jedno z nowszych] wczoraj wieczorem i dziś już nie działa -_- . Może kiedyś jak nie będę miał co robić z kasą to kupie bo fajnie działało

Są wersje cracked po fixie ale paid

IQpyWN8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...