Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób można oddać postać?

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mój dzisiejszy problem polega na tym, że za bardzo nie wiem na jakiej zasadzie można oddać postać, jeśli wykorzystało się już limit możliwości zwrotu. Mam postać, którą nie za bardzo umiem grać, a sama nauka również mi nie wychodzi. Chciałabym zakupić inną postać, a brakuje mi troszkę i wolałabym oddać jedną i mieć od razu, niż grac kolejne 10 meczy, by mieć pz na postać.

Gdzie mogę zgłosić taką prośbę? :-)

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jeśli nie masz już żetonów to się nie da. Chyba, że postać dostała by reworka, jakiegoś większego (nie na jednego skilla). Lub całkowitą zmiane wyglądu.

Po za tym 10 meczy to mało.

@down

Trzeba jeszcze dodać, że postać, która dostała reowerka musiała być w naszym posiadaniu.

Opublikowano

Jeśli wykorzystałaś 3 żetony zwrotu to nie da się. Chyba, że postać, którą chcesz zwrócić, jest po reworku. Na przykład: Kassadin, Gragas, Rengar, Heimeringer.. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Aj no wiem, że to nie dużo, tym bardziej jak się gra w piątkę. Jest jedno "ale". 10 meczy to około pięciu godzin, a wiecie, chęć posiadania postaci jest spora, ale nie chce mi się grać ciągle tym samym :<. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Aj no wiem, że to nie dużo, tym bardziej jak się gra w piątkę. Jest jedno "ale". 10 meczy to około pięciu godzin, a wiecie, chęć posiadania postaci jest spora, ale nie chce mi się grać ciągle tym samym :<. 

Jest jeszcze rotacja :D

Ale lajka nie żałuj : ) 

Xavi2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...