Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] z przyjęciem na serwer RP.

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje,że mi pomożecie.SERWER TO C-GAMES.NET

Charakterystyka postaci

W opisie powinny znajdować się informacje na temat ważnych wydarzeń z przeszłości (wspomniane, krótko opisane), kim jest nasza postać (np. rasa, pochodzenie, hierarchia społeczna), wygląd, osobowość, hobby, cel i sposób jej kreowania. (WYMYŚLCIE COŚ,ALE ŻEBY BYŁ NORMALNYM TYPEM xD)

pyt1

Wiedza na temat mechaniki gry
Czy gracz, który kreuje postać policjanta może pracować równocześnie jako medyk w miejscowym szpitalu? Może służyć również jako strażak a może dorabiać w sklepie na rogu? Wysuń wniosek i dopasuj pojęcie.

pyt2

Logiczne myślenie nt. role play
Jadąc autem pojawia się za Tobą jednostka policji, która natychmiast każe stanąć Ci na poboczu. Przyczyną jest nieprzepisowa jazda, brak rejestracji oraz dokumentów zezwalających na prowadzenie auta. Widocznie czeka Cię bardzo wysoki mandat lub areszt. Opisz co zrobisz w tej sytuacji.

pyt3

Logiczne myślenie nt. role play
Twoja białoskóra postać przechadzając się wieczorem po South Central została zatrzymana przez grupę afro-amerykanów, którzy rzucają jej rasistowskie obelgi, śmieją się z niej i na pewno szukają zaczepki. Zmuszają Cię do oddania portfela z pieniędzmi grożąc Ci brutalnym pobiciem. Jesteś sam/a, nie znasz sztuk walki i nie masz żadnej możliwości samoobrony. Jaką akcję wystosujesz? Jak się zachowa Twoja postać i co będzie czuć?

pyt4

Wiedza na temat mechaniki gry
Wyobraź sobie, że jesteś uzbrojonym gangsterem i zatrzymuje Cię jednostka policji. Podczas przeszukiwania zauważa w Twoim ekwipunku nielegalny przedmiot jakim jest niezarejestrowana broń palna lecz Ty deklarujesz, że zostawiłeś ją w domu, dyskretnie schowaną w szafce. Czy policjant może Ci wtedy zabrać przedmiot? Jeśli nie, dlaczego? Jaka zasada panuje nt. przedmiotów trzymanych przy sobie?

pyt5

Zadania sytuacyjne, czyli jak zachować się w danym momencie
Podczas pewnej akcji role play dowiadujesz się Out of Character, że nie możesz dalej grać - są w końcu różne przyczyny kiedy gra zostaje nam przerwana i nie możemy jej kontynuować. Co zrobisz by bez żadnych konsekwencji opuścić grę? Co jeśli gra zostaje Ci nagle przerwana gdyż utraciłeś/łaś połączenie internetowe? Możesz wesprzeć się opisaną przez siebie sytuacją lub przypadkiem.

----------------------------

mam nadzieje,że mi pomożecie.. THANKS.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...