Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW 2 pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 2 pytania

1. ściągnołem sobie starter version wbiłem 20 lvl i kupiłem sobie tą gre ale czy np jak chce stworzyć worgena,deathknighta to musze dokupić jakiś dodatek czy już moge normalnie nimi grać?

2. znacie jakiś addon pomagający w questach np pokazujący przeciwników których mamy zabić,droge

Opublikowano

1. Tak, możesz grać każdą rasą niezależnie od dodatku jaki posiadasz, nie możesz za to grać np. monkiem nie mają pandarii.

2. QuestHelper, ale osobiście uważam ze na globalu jest to niepotrzebne bo jest to dość rozwinięte

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

ok dzięki, mam jeszcze jedno pytanie bo można sobie mailem z innej postaci przesłać sprzęt, to oni przesyłają se super mega sprzęt i mogą go założyć z 1 lvl i nie wiem gdzie dostać/kupić takie bronie  które można mieć od 1 lvl :D

Opublikowano

to są heirloomy i je możesz zdobyć dopiero po wbiciu 90lvl gdyż wtedy będziesz mógł zbierać JP (justice points) za które wykupujesz heirloomy. W SW tam gdzie jest class trainer hunterów, a w orgrimmarze tam gdzie jest garosh tylko całkiem u góry.

Opublikowano

Za zabijanie bossów na dungeonach/raidach, za questy i za wymianę Honor>Justice

A heirloomy można kupić na mniejszym niż 90 lvlu za gold z Guild Store.