Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze zacząć i jak grać?

KeiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

TF2 właśnie mi się pobiera, a ja mam kilka pytań.

Jak dobrze zacząć w tf2? Warto kupować przedmioty za prawdziwe pieniądze? Za walutę z gry można wszystko kupić? Chodzi mi przede wszystkim o bronie. W jakie tryby najlepiej grać?

Ogólnie jak możecie to napiszcie właśnie jak dobrze zacząć ;)

Dzięki .

Opublikowano

Warto kupywać tylko klucze. Za walute można wszystko kupić, a bronie dropią i są tanie, więc nie ma problemu (Nie kupuj broni w sklepie mann. co, nie opłca się)

Jak dobrze zacząć? Pograj na botach każdą z klas, jakaś ci się spodoba przerzucisz się na serwery.

Opublikowano

Warto kupywać tylko klucze. Za walute można wszystko kupić, a bronie dropią i są tanie, więc nie ma problemu (Nie kupuj broni w sklepie mann. co, nie opłca się)

Jak dobrze zacząć? Pograj na botach każdą z klas, jakaś ci się spodoba przerzucisz się na serwery.

Dzięki, a jeszcze powiedz mi czy warto kupić jakiś przedmiot w tym mann co dla Premium? I co daje Premium ? I do czego są te klucze?
Opublikowano

Dzięki, a jeszcze powiedz mi czy warto kupić jakiś przedmiot w tym mann co dla Premium? I co daje Premium ? I do czego są te klucze?

Klucze są do otwierania skrzynek, po za tym kosztują trochę metalu więc można kupić jakieś czapki. Premium opłaca się kupić, dostajesz większy plecak (można powiększyć), możliwość handlu, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...