Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Rail Nation

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1397379072-U1138521.jpg

Witam w tym temacie zaprezentuje wam pewną grę o pociągach jaką jest Rail Nation. Aby zagrać w grę udajemy się na stronę railnation.pl i rejestrujemy swoje konto a potem potwierdzamy. Jeżeli stworzymy już naszą postać wchodzimy na serwer wybierając rodzinne miasto ja akurat wybrałem chyba Rudniczek. Na wstępie wita nasz jakiś kolonista:

1397376983-U1138521.jpg

Wytłumaczy nam podstawy gry.No dobrze przyszła kolej na kupienie swojej pierwszej maszyny w Tabor'ze.Możemy kupić tylko jaskółkę bo na to nas stać tylko:

1397377206-U1138521.jpg

Po zakupie pierwszego pociągu będziemy mu musieli wyznaczyć trasę . No ale sam pociąg to polowa sukcesu bo potrzebne są nam wagony które kupimy również w  ,, tabor ,,:

1397377289-U1138521.jpg

Po wyznaczeniu trasy przyszedł czas na rozbudowanie stacji .Możemy ulepszyć na niej takie rzeczy jak:bank,lokomotywownia,warsztat budowy,dworzec kolejowy,fabryka torów i laboratorium.

1397377581-U1138521.jpg

Dzięki badania szalonego dziadka możemy ulepszać swoje pociągi na kilka elementów oto one: 

1397377544-U1138521.jpg

No i oto w grze przeważnie chodzi. Czyli rozbudowujemy  nasza stacje i pociągi oraz wyznaczamy trasy naszym maszyna.

Myślę ze prezentacja się spodoba bo bardzo mi zależy  na jakiejś  plakietce no i trochę się wysiliłem ;)

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...