Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plecaki

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Gdzie respi się najwięcej plecaków? Chodzi mi głównie o large i alice.

We frosty byłem kilkadziesiąt razy i w sumie z 20 mediumów, z 10 teddy bear i może 2 large.

Opublikowano

pvp house campos / policja campos... jednak i to nie za często. Lepiej ci wyjdzie pójść polootować military base i kupić military za 3stanagi /ea (jeden dzień na military i masz minimum 10 military ^ ^). oczywiscie i large możesz poszukac : ) a nóż ktoś ci sprzeda po jakiejś ładnej cenie

Opublikowano

Też polecam ci wytradować Military za stanagi lub inne rzeczy, oczywiście za Dolary w sklepie też możesz kupić. Często w Norad ludzie z dużymi plecakami chodzą to można też tam pozabijać

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Szukaj w dużych miastach boulder/campos. Ja dzisiaj w cmapos znalazłem jeden plecak w namiotach wojskowych. Tak jak mówi @up, opłaca się iść do norad gdzie nie ma za dużo ludzi i spróbować zabić. Ja często wbijałem na serwery poniżej 10 osób i często ktoś tam był, zazwyczaj z military. Wystarczy przykampić na jakiejś wieży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...