Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po ilu spadne?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 5 min temu wbiłem silver 5 po ilu rankedach mogę spaść do brązu na 0 pkt (chodzi o przegrane) 

Słyszałem, że jak się jest np gold 5 to żeby spaść do silvera to trzeba mieć mmr brązu 1 czyli całą ligę mniejsze mmr ale jeśli to prawda to jak jest z silver 5? bo nie ma czegoś niższego niż brąz, tzn że jak będę mieć mmr brąz 5 to wtedy?

Więc po ilu na 0 pkt lose mogę spaść?

Dodam, że grałem duo z gold 5 i silver 3, a moje rankedy to: 79 win i 84 lose czyli jestem 5 rankedów w plecy, ale mam teraz serię 6 win rankedów pod rząd, jeśli to pomoże to dostaje średnio 20 pkt za wina i tracę 17 pkt ale nie wiem jak będzie w silver bo jeszcze tu rankeda nie zagrałem.

Jak coś mogę podać nick z gry jeśli chcecie.

Wiem, że nikt mi dokładnie nie powie ile mogę przegrać ale chodzi mi o te minimum które myślicie.

Opublikowano

Tak, żeby spaść musiałbyś mieć te mmr o ligę niższe. Ogólnie jak będziesz miał same lose to po pewnym czasie wyskoczy Ci informacja, że jesteś zagrożony i powinieneś się poprawić, bo inaczej spadniesz.

Wyślij mi swój nick na pw.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nie ma informacji? Jeśli źle mówie to przepraszam.

Wydaje mi się, że gdy RIOT wprowadzał możliwość spadku to pisali coś o informacji takiej. Żeby się poprawić bo się spadnie.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ja spadłem z plat V do gold I, przegrałem 7 rankedów grając duo z silverem, po przegranym meczu pokazało mi że "You have been demoted to Gold I" czy jakoś tak.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...