Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Syndra? Nadaje sie jeszcze? :)

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jako iz gram glownie mida poszukuje nowego championa nad ktorym moglbym dluzej posiedziec :)

Lulu zakupilem i jest calkiem dobra ,lecz chce jakas kolejna :s

Czy syndra sie nadaje na obecna mete?

Chcialbym zakupic skina do niej polecacie tego obecnego czy poczekac na atlantycka? :)

Jakies dodatkowe info?

Jakies inne champy? :D(mid)

Mam dosyc duza ilosc postaci wiec jak ktos napisze powtorzenie to sie upomne :)

x

Opublikowano

Jak dla mnie syndry się już nie opłaca ponieważ powstało kilka kontr...

Mianowicie Yasuo-Mider

Chyba też zed "ale nie wiem"

Jak dla mnie nie opłaca się grać tą postacią ale jak chcesz to odrazu kupuj nie czekaj na atlantycka 

Opublikowano

Moim zdaniem nie za bardzo, tak jak Dreemek pisał, jest dużo kontr na nia, lepszym wyborem będzie Zed który jest naprawdę zaje. na mida... Zed tak ciśnie mida, że w 6miniucie powinieneś już rozwalić tureta, jego um. da się zajebi. wykorzystać np. Taka sytuacja, Ty i twój przeciwnik farmicie, walisz W potem E i w niego Q wciskasz W czyli przeniesiesz sie do cienia walisz ulta jeżeli już masz E i wracasz do W :)

Na mida możesz również wybrać Pantheona, kupno postaci tylko dlatego, że będzie do niej jakiś skin jest bezsensowne :D i to jeszcze do Syndry ;d

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Posiadam zeda a nie chce kupic jej bo bedzie miala skina tylko chce miec postac ze skinem bo jestem takim RP kid xD

Szukam czegos na mida a syndra wydaje sie fajna postacia wymagajaca troche nauki tak jak zed

To kogo polecasz innego? :)

x

Opublikowano

Syndra jest świetna postacią która po ogarnieciu niszczy każdego midera. W okolicach 8lvla qweqr i enemy pada. Gram nią od s3 ogarniam ją w całości i nic mnie nie jedzie. Zeda potrafię zmiesc z powierzchni ziemi. Wystarczy ją ogarnąć a to wymaga pracy. Kup nie pożałujesz

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Up@

Ja szukam postaci ktorymi musze sie nauczyc grac bo taka katarina akali to jest syf do spamienia guzikami ;_;

Ok dziekuje close

Biore syndre wraz ze skinem obecnym :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...