Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot nie wymienia skinów na EUNE

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie

www.polscygracze.pl

pojawił się wpis moderatora oraz autora newsów z darmowymi skinami który mówi o tym, że riot nie wymienia skórek.

jplGH0l.png

Druga część wypowiedzi jest bardzo kontrowersyjna, dlaczego osoby które napisały do supportu szybciej miały dostać wymienione skiny, a nagle się nie da ?

Również kolejny dowód tutaj :

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=696521
Opublikowano

też słyszałam o tym że niektóre osoby juz dostały, po 2 już widzialem na rankedach 2 osoby z tą sivir oraz 1 z garenem... wiec jak już sama nie wiem :D przypadek? Silver I.

Opublikowano

Sami nie wiedza. Ci co wczesniej napisali to dostali bo nie wiedzieli ze maja nie wymieniać a teraz pewnie riot powiedział im żeby nie wymieniali.

Opublikowano

Ja napisałem zobaczymy jak to będzie.

Nie łudzę się ale, jak będzie to będzie.

Też zależy pewnie od osoby czytającej zgłoszenie.

Opublikowano

Skapli się o co biega, proste że "polaczki" (no sorry, ale jak widzę ten spam ludzi to nie mogę inaczej) spamią kodami z różnych serwerów to i przestali wymieniać (gdzie pewnie na przyszłość nie będą już wymieniać)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Polski support pije przez weekend, dlatego nie odpisują... Pisałem w sprawie zwrotu Gragasa w piątek i do teraz 0 odpowiedzi, wniosek prosty, polski support baluje  B) Trzeba czekać do poniedziałku :D

Opublikowano

Wysłałem tylko o skin dla ashe bo nią gram większość meczy, tak liczyłem na niego ;_:.

Szkoda tylko że tak zwlekają ze skórką dla eune,

Mam nadzieję że na pociechę dostanę zestaw skórka + bohater którego nie mam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...