Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę sprzedawać skinów na Steamie

AstinxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, nie mam dostępu do sprzedawaniu skinów z cs go na steamie ponieważ musze kupic jakiś przedmiot na steamie.

Gdy kupie na rynku steam powiedzmy skin do jakiejs broni to bede mogl sprzedawac?

Opublikowano

Poniewaz kupil juz wczesniej jakas gre lub item , rzecz i minal miesiac i moze . Jezeli kupiles cs w promocji to po 1 miesiacu bedziesz mogl sprzedawac itemy. Chyba ze wczesniej kupiles juz cos itp,

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ok, dzieki.

Jeszcze jedno pytanie doladowalem sobie na steama kase i pod tą informacja ze po okresie 30 dniach jak cos kupie odblokuja mi rynek pisze tak : 

Doladowano portfel steam uzywajac nowej metody platnosci. Nie bedziesz w stanie korzystac z rynku przez okres kilku dni podczas ktorych wplacone srodki zostana zweryfikowane

Opublikowano

Poprawka. Po 30 dniach możesz dopiero sprzedawać na rynku.

To normalne, że steam sprawdza kasę, którą doładowałeś przy pomocy nowej metody (też tak miałem).

W max. kilka dni będziesz mógł normalnie hajsem sypać, a jak potem będziesz chciał znowu doładować portfel steam z tej samej opcji, to już tego nie będzie.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Czyli moge kupic jakiegos gownianego skina na rynku po 0,02 euro i po 30 dniach moge sprzedawac normalnie ?

Dokładnie tak.

Gdy chcesz sprzedać teraz jakiś przedmiot, to masz podaną przy itemie, a dokładniej przycisku "Sprzedaj" datę skończenia się tego "ograniczenia" (z tego co pamiętam)

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...