Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 Darmowe Skiny!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chcę wam przedstawić metodę na zdobycie Bandit Sivir, Woad Ashe  za darmo!

Wystarczy wejść w te 2 linki:  

https://www.facebook.com/LeagueOfLegendsTurkiyeResmiSayfasi/app_121677374624060 , https://www.facebook.com/LeagueofLegendsBrasil?sk=app_174961479209942&app_data=submitted-1

oraz lajknąć i kliknąć zdobądz KOD

KODY SĄ NA SERWER TURECKI DLATEGO TRZEBA NAPISAC DO SUPPORTU ABY PRZEKIEROWALI WAM KOD NA SERWER EUNE MAM NADZIEJE, ŻE POMOGŁEM :)

civ97.jpg Lucian nie ma żadnych wad oprócz tego, że jest CZARNY :D

Opublikowano

Z tego co wiem to dużo osób pisze, że działają i że im Riot wymienił :)

Opublikowano

Dałbym trzeci ale nie mogę znaleźć linka do niego bo był jeszcze Commando Garen

Opublikowano

Nie działa. Kody nie prawidłowe + zbierają kase za to że coś polubicie. Nie polecam.

Nie gadaj głupot. Kody, które się otrzymuje z tego FaceBooka należy wymienić w supporcie lola.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Trochę kombinowania jest aby otrzymać skiny, jednak już napisałem czy jest możliwość zamiany.

Jak będzie dam like! :D

Nie działa. Kody nie prawidłowe + zbierają kase za to że coś polubicie. Nie polecam.

POZDRO Z PODŁOGI!

Grasz na serwerze Tureckim? Grasz na serwerze Brazylijskim? Nie? To się czyta ze zrozumieniem...

+ kody są prosto od Riot + żadnej kasy na tym nie mają, tylko polubisz ich fanpage... ;_;

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Nie dziala pisze ze kod nie wyglada na prawidlowy.

Bo on jest na inny serwer . Teraz dajesz ten kod supportowi i on wymienia go na serwer na ktorym grasz .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie dziala pisze ze kod nie wyglada na prawidlowy.

Wiktorio.. Przeczytaj wszystkie posty w tym temacie. A może zrozumiesz dlaczego nie prawidłowy i co zrobić by działał.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Napisz tam obojetnie cos tak jak ja i dostaniesz kod :-) 

Opublikowano

Hmm przeczytalem o tym wczoraj, tzn o sivir na innej stronie, polajkowałem, dostalem kod, nie dziala mi, napisalem do supportu i powiedzieli mi ze nie da rady.
Tutaj macie ss
cjub3z.jpg

Mozecie mi dokladniej wytlumaczyc co i jak zrobic zeby go dostac?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mi Wszystkie skiny Doszły :P Brakowało mi tylko do Garena i ashe bo do sivir sam sobie zakupiłem :) . Ps ( Odpisali mi po 2 dniach :O )

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...