Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Wytrzymała postać na mida

Baetros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o boga:

na mida, z dobrym ulti, dobrymi skillami jakiś mag/tank, tank, to ma być taki, żeby mało mu bili, a on miał dobre hity ?? Macie propozycje ?? Myślałem nad Thanatosem, Ah Muzen Cab

Opublikowano

Hmm, ok, ale myślę, że ten nowy GOD,  Kumbhakarna , też by się nadał, widzę, że ulti ma niezłe, jako tank się nadaje, także chyba jego kupię :)

Opublikowano

Chodzi mi o boga:

na mida, z dobrym ulti, dobrymi skillami jakiś mag/tank, tank, to ma być taki, żeby mało mu bili, a on miał dobre hity ?? Macie propozycje ?? Myślałem nad Thanatosem, Ah Muzen Cab

Ani Thanatos, ani Muzen nie są miderami (aczkolwiek tego drugiego czasem widać na tej linii, chociaż imo nie do końca sobie radzi).

Ja Ci polecam Isis - strasznie fajna postać. Początki są trudne, jednak jak ją ogarniesz wszyscy miderzy mogą się schować. Dobry jest też Agni, gdyż ma ekstra dasha, darmowe ulti, które się stackuje oraz stuna, jeśli skombujesz dwa skille.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Hmm, ok, ale myślę, że ten nowy GOD,  Kumbhakarna , też by się nadał, widzę, że ulti ma niezłe, jako tank się nadaje, także chyba jego kupię :)

On będzie się nadawał na Duo oraz prawdopodobnie Jungle, na midzie raczej go nie zobaczysz :D

Opublikowano

Myślę, że Poseidon by się nadał. Przez pasywkę jest bardzo mobilny, trudno go trafić, ulti boli niemiłosiernie.

Poseidon rzeczywiscie ma ogromny dmg, mobilność i niesamowity push ale na tym sie kończy, ciężko trafić jego skillami - trafienie Q w tylną linie wroga jest praktycznie niemożliwe a ultem jak trafisz 2-3 osoby to i tak ogromny sukces, ale wszystko przyjmuje inny obrót gdy masz w teamie np. takiego Hadesa albo Aresa, blinkują/dashuja w środek TF > ulti > poseidon ulti i ''penta''

Ale to na casualach na low lvl jest raczej niemożliwe.

Poseidon to sytuacyjny pick

+ OP pytał sie o wytrzymałego mida a poseidon jest raczej bardzo papierowy, w SMITE poleganie tylko na wysokim movementspeedzie może być zgubne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...