Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot v3 Priv 2013-2014 + Spolszczenie

DravenMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam windows 8 odpalilem tego injectora i oficjalnie stwierdzam ze nie moge nic teraz zrobic jak sie loguje to jest jakies konfigurowanie czegos tam i jest ze switchbotv3.exe nawet kafelki sie nie pokazuja moge odpalic menadzer zadan i wylacze explorer.exe i wlacze znowu nic to nie daje ciagle mam jakies konfigurowanie i wydaje mi sie ze to jakis wirus a nie moj komputer nie radze pobierac tego bynajmiej na windows 8

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Proszę powiedzieć jaki posiada Pan .NET? bo pewnie to jego wina

mam windows 8 odpalilem tego injectora i oficjalnie stwierdzam ze nie moge nic teraz zrobic jak sie loguje to jest jakies konfigurowanie czegos tam i jest ze switchbotv3.exe nawet kafelki sie nie pokazuja moge odpalic menadzer zadan i wylacze explorer.exe i wlacze znowu nic to nie daje ciagle mam jakies konfigurowanie i wydaje mi sie ze to jakis wirus a nie moj komputer nie radze pobierac tego bynajmiej na windows 8

Pozdrawiam :)

Spróbuj teraz pobrać i odpalić..

Opublikowano

Proszę powiedzieć jaki posiada Pan .NET? bo pewnie to jego wina

Spróbuj teraz pobrać i odpalić..

ja nie chce jakos ryzykowac walczylem z tym 3 godziny i nie mam zamiaru stracic kolejnych 3 moze ktos inny bedzie na tyle odwazny :)

PS. inny injector dziala mi normalnie 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobralem to gowno i teraz nie idzie ani tego usunac ani zakonczyc proocesu, jesli ktos ogarnia o co chodzi pomozcie, z gory dzieki ;)

Ja zrobilem jakos 2 konto administratora tam wbilem i usunelem caly folder i wylaczylem z autostartu to i jako proces inaczej bedzie ci ciezko badz zostaje tryb awaryjny

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...