Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vemus w Diamencie

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 6 miesiącach w platynie w koncu Diament !!!!!!!!!!!

85NsK.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ryze=Bol dokladnie tak :) Troche to juz nie smieszne -.-

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Gratuluje Diamondu. Szkoda, że nie wbity przy użyciu swoich umiejętności, a przy użyciu BoL'a :)

Powodzenia w dalszej wspinaczce.

Kazdy kto mnie zna potwierdzi ze nigdy nie grałem na bolu ale spoko.

Nawet nie gram postaciami które są dobra na bolu wiec siedź cicho skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Kazdy kto mnie zna potwierdzi ze nigdy nie grałem na bolu ale spoko.

Nawet nie gram postaciami które są dobra na bolu wiec siedź cicho skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia.

jasne kurwa, a ostatnio mi sie chwaliles ze kupiles MMA na adc i teraz tryhard Legendary Ryzem.lua bo ostatnia gra w serii. nie oszukuj ludzi bolowcu.

SeleX też zawsze mowil ze nie gra na bolu a teraz w koncu sie ujawnil pickujac cassio

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

Te wasze posty o bolu są żałosne. Ból dupy? Czyli normalna polska zazdrość... Nawet jeśli ktoś używa Bola to co Wam do tego? Każdy z nas ma własne sumienie i jeśli komuś nie przeszkadza to że oszukuje miliony innych graczy to niech sobie gra, to nie jest jak w niektórych fps'ach że w każdej rundzie mamy cheatera tylko raz może na 100 gier... Jeśli riot by się nawet wziął za Bola to co mu z tego jak wtedy Bol może odpalić drugą broń i rozpowszechnić technike robienia skryptów i będzie tak że każdy będzie grał an samoróbce i LOL stanie się jednym wielkim gównem. Więc jeśli uważacie że każdy dobry gracz używa bola to na co czekacie?

Opublikowano

Kasha serio.To ze dzisiaj się wkurzyłeś nie znaczy ze możesz gadać takie rzeczy.

Kazdy kolejny post związany z bolem będzie raportowany nawet te "dobre"

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Bul dópy forumowiczów. Ryze jest jednym z najlepszych toperow, takze dlaczego go nie pikowac? A no tak, mpcforum tylko widzi Ikonke BoLa zamiast Arta Ryza. 

andrew3.jpg

Opublikowano

Bul dópy forumowiczów. Ryze jest jednym z najlepszych toperow, takze dlaczego go nie pikowac? A no tak, mpcforum tylko widzi Ikonke BoLa zamiast Arta Ryza. 

Majo bul dópy jak napisałeś.

Jeszcze jak by to forum i czitach itd nie było to bym zrozumiał.

Ktoś wam zabrania na tym grać?

I tak bez skilla nic nie zdołacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Te wasze posty o bolu są żałosne. Ból dupy? Czyli normalna polska zazdrość... Nawet jeśli ktoś używa Bola to co Wam do tego? Każdy z nas ma własne sumienie i jeśli komuś nie przeszkadza to że oszukuje miliony innych graczy to niech sobie gra, to nie jest jak w niektórych fps'ach że w każdej rundzie mamy cheatera tylko raz może na 100 gier... Jeśli riot by się nawet wziął za Bola to co mu z tego jak wtedy Bol może odpalić drugą broń i rozpowszechnić technike robienia skryptów i będzie tak że każdy będzie grał an samoróbce i LOL stanie się jednym wielkim gównem. Więc jeśli uważacie że każdy dobry gracz używa bola to na co czekacie?

taaa pozdro żeby każdy umiał robić program pod nowa versie lola, żeby się wykrzykiwał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...