Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leathercraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pelno tegom kazdy potrafi wejsc w Opis Postaci na LoL'u lub wywnioskowac niektóre rzeczy, dopisz jak tym sie gra, skoro ma byc to Tutorial dla Slabszych ( Bo na pewno nie dla Lepszych ;p )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pelno tegom kazdy potrafi wejsc w Opis Postaci na LoL'u lub wywnioskowac niektóre rzeczy, dopisz jak tym sie gra, skoro ma byc to Tutorial dla Slabszych ( Bo na pewno nie dla Lepszych ;p )

Może nie dopisałem ale filmiki które dodam będą objaśniały całą resztę.

Opublikowano

Dużo grafiki i to mi się podoba. Tylko musisz coś dopisać bo tak tutaj to niewiele się dowiadujemy co mamy robić

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Graficznie fajnie, ale build do dupy, zamiast ghosta to flash, butów pod cd na shena raczej się nie opłaca kupować. Masterki 9/21/0 imo. Tak jak pisałem - graficznie ładnie, ale info o postaci słabe.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dużo grafiki i to mi się podoba. Tylko musisz coś dopisać bo tak tutaj to niewiele się dowiadujemy co mamy robić

Dziękuję i byłbym wdzięczny jeśli naprowadziłbyś mnie co mam dokładnie dodać, a ja postaram się to wykonać.

Ghost i Teleport? Bez przesady z tym trollowaniem.

Jakie trollowanie? Teleportacja jest podstawą u Shena, ponieważ ratowanie sojuszników za pomocą superumiejętności może wymagać oddalenie się od naszej górnej alei i nie mamy jak wrócić. Po co oddawać wieżę za darmo? 

Ogólnie ciekawy poradnik. W formie graficznej całkiem przyjemny. Ale brakuje paru rzeczy.

Jak wyżej, dziękuję i byłoby mi niezmiernie miło gdybyś podał te brakujące rzeczy.

Fajny poradnik pod względem graficznym ale ja bym brał flasha. Wiesz chyba o tych fajnych akcjach E+flash?

Również dziękuję, że się podoba. Tak znam tę kombinację lecz mi lepiej gra się z Duchem (Ghost), ponieważ przydaje się on na dłuższe akcje.

Graficznie fajnie, ale build do dupy, zamiast ghosta to flash, butów pod cd na shena raczej się nie opłaca kupować. Masterki 9/21/0 imo. Tak jak pisałem - graficznie ładnie, ale info o postaci słabe.

Rozumiem twoje oburzenie lecz podałem tutaj jedynie moją propozycje. Każdy ma inne preferencje dotyczące jakości rozgrywki. Ja na przykład postawiłem raczej na pomoc sojusznikom poprzez prędkość ruchu, która przydaje się przy wielu akcjach oraz na skrócenie czasu odnowienia umiejętności aby obijać przeciwnika w alei za pomocą umiejętności [Q] Migbłystalne Ostrze /Vorpal Blade (Ładnie działa z Kryształowym Kosturem Rylai) lub też aby móc częściej ratować sojuszników za pomocą superumiejętności [R] Wsparcie /Stand United. Co do specjalizacji to dopasowałem je właśnie do tego stylu gry.

Zauważyłem, że zapomniałem dodać jakich run używać. Postaram się dodać jak najszybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...