Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostałem moich 400 rp -.-"

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj rano kupiłem 400rp przez przelewy24h i do tej pory nie otrzymałem moich RP, kupiłem gdzieś o 10rano a jest 17.

Mieliście kiedyś taki problem? płąciłem z banku ipko, potwierdziłem przelew kodem który przychodzi mi na telefon i potem dałem ok i wszystko było w porządku. co sie kur. dzieje.

Kasa oczywiście z konta znikła ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Napisz do Riotu, opisz im sytuacje :)

Pisałem, do tej pory nie odpisali. Jak mam jakiś problem to nigdy nie odpowiedzą, jeżeli chodzi o zwrot RP to pare minut po napisaniem do nich dostaje wiadomość, że i tak mi nie zwrócą. Ten support to jest taki chłam... tego tak nie zostawie ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie trzeba przypadkiem poczekać aż przelew dojdzie? :)

Raczej nie, już nie raz kupowałem przez Przelewy24 w weekend i zawsze dochodziły po chwili.

Opublikowano

Temat do zamkniecia, napisałem do przelewy24 i raczej to pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...