Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy nowy champion?

GG Aliv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe kiedy wyjdzie ten Ao'Shin, który już kiedyś zapowiadali, być może on będzie następnym championem.
Można tylko przypuszczać bo póki co nie ma żadnych informacji nt. nowego championa. ;)

O7Kc8dF.png

Specjalista
Opublikowano

Ciekawe kiedy wyjdzie ten Ao'Shin, który już kiedyś zapowiadali, być może on będzie następnym championem.

Można tylko przypuszczać bo póki co nie ma żadnych informacji nt. nowego championa. ;)

Ao Shin albo wyjdzie w 2015 ;D Albo będzie to najnowszy champion.

Co do tematu to w tym roku ma byc wiele reworków, było coś tam o 5nowych championach ale to raczej na 2015rok ;)

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy wyjdzie, raczej w tym roku wyjdzie jeszcze jedna postać, dużo skinów już wyszło.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Jutro ma być. Jak jest splash art velkoza to w przy maxymalnym powiększeniu widac date 0414 04 to MSC czyli kwiecień a 14 to dzień

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem z wróżbitą Maciejem, Powiedział że następny champion wyjdzie w Maju, pytałem też o inne rzeczy. Kolejny ultimate skin będzie do garena, urgot będzie jedyną postacią bez VU, nigdy nie wyjdziesz z brązu.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja nie dawno w biedronce widziałem nową postać.

A tak do tematu to, nie wiadomo kiedy wyjdzie trzeba czekać aż ukarze się jakis spotlight czy coś.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...