Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zakodemon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, działa jeszcze jakiś bot do lets fish?

Pobrałem Flashacking project, ale jak wpisuje login i hasło to wyskakuje coś takiego i nie mam żadnego "load"

pm-woamtmqzbgzutzhdjiad.jpg

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Słyszałem coś o bocie Let's Fish, ale płatnym... W dodatku na oficjalnej stronie gry.

Ten bot nie działa już od dawna ;) Tym bardziej, że o bota na portalach społecznościowych jest o wiele trudniej. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Słyszałem coś o bocie Let's Fish, ale płatnym... W dodatku na oficjalnej stronie gry.

Ten bot nie działa już od dawna ;) Tym bardziej, że o bota na portalach społecznościowych jest o wiele trudniej. 

Znasz jakiegoś co działa? Nie ważne czy na oficjalnej stronie, czy na portalu społecznościowym.

Opublikowano

1.Odpalasz cheat engine i klikasz na proces swojej przeglądarki. (jak mam lepiej wytłumaczyć to pisz na pw)

2.Zmieniasz "4 bajty" na "array of byte".

3.Skanujesz D0 30 F0 AE 04 D0 66 AC 2C 12 3A 00 00 F0 B0 04 D0 D0 D0

4.Wyskoczy jeden wynik klikasz na niego 2 razy i powinno przenieść do tabelki niżej.

5.Klikasz nowy skan i skanujesz D0 30 F0 2D 60 86 05 D0 66 D0 03 2C A0 3F 24 64

6.Też będzie 1 wynik wiec klikasz na niego 2 razy.

7.Teraz klikasz 2 razy na adres z 3 punktu, usuwasz go i wpisujesz D0 60 EA 49 4F CA 2C 01 F0 D0 04 47 00 F0 B0 04 D0 D0 D0

8.To samo robisz z 2 adresem tylko zamiast niego wpisujesz D0 30 24 28 48 86 05 D0 66 D0 03 2C A0 3F 24 64

Wiem, że trudno zrozumieć co napisałem ale nie jestem dobry w tłumaczeniu :D

Jak chcesz lepszą pomoc to napisz na pw.

Pamiętaj, żeby nie zarzucać wędki przed robienie tego ponieważ nie wyszuka adresów.

Te adresu będą aktualne tylko przez pewien okres;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...