Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie mainować Ezreala?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie bardzo polecam Ezia. Jest moim pierwszym champem, wtedy jeszcze za 6300.

Teoretycznie na dzień dzisiejszy są lepsze picki, ale jeśli nauczysz się nim bardzo dobrze grać to nie będziesz na to patrzeć.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Moim zdaniem jest fajny, ładny escape, wywala sie ze skili szybko. Przydatne ulti .

Możesz też spróbowac Ezem isc pod AP na mida. Nie idzie mu tak zle.

Opublikowano

Z laningiem mam problem, w early wyfarmić sie nie umiem bo prawie caly czas mam poyebanego supporta, potem do 30/35 min farmie i rozwalam :D

Opublikowano

Jeżeli ci się podoba to dlaczego miałbyś go nie mainować? Nie radzę tobie się sugerować metą, graj tym czym najlepiej grasz albo czym najfajniej ci się gra. 

3431810405.png

Opublikowano

Jest on dość dobry ale jeżeli chodzi o ADC to Caitlyn ma to coś, jest chyba najlepszym ADC, ma taki dmg, że jaja urywa. Moim zdaniem lepsza jest Caitlyn. jej ult... rozwala.co dwa hity wali mocniej i to jest przydatne na lini,bijesz 2x miniony oczywiście ls i ten 3 walisz w przeciwnika czyli tak go możesz dodatkowo harassować.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Zobacz sobie na JuTubie jak Gosu nim gra o.O to od razu go kupisz ;D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ez jest dobrym championem. Każdą postać można mainować, lecz są lepsze i gorsze. Popatrz na how2win czy znajduje się na jakimś tierze. Ja osobiście polecam.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Niby sa Lepsze, ale jak go Mainujesz to na prawde Ownujesz gry, tak jak wiekszoscia postaci ;p Polecam go.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ez to mój main, jezeli chcesz sprawdzic moje poczynania nim to sprawdz na lolkingu TheVeynard i zobacz staty z s3/s4 i sam sobie odpowiedz na to pytanie, czy sie oplaca :v

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Lol, co ludzie mają z tą cait, przecież dobra vayne rozpieprzy wszystko i zawsze tak było (jeśli chodzi o adc). 

Co do eza, cóż, sam tym grałem już z setke rankedów w tym sezonie i średnio w 90% mam po naście killi, jeśli umiesz trzymać się na dużej odległości walcząc z kimś 1v1 to jest kozacko mocny do kite'owania, zależnie od buildu lepiej lub gorzej. Ultem można coś fajnie dobić, "flash" z e co pare sekund, blindy nie robią Ci aż tyle przez to, że duża część dmg jest z Q, ogólnie fajne adc. Główną zaletą jest to, że jak nie wiesz co picknąć, to musisz picknąć eza, bo ez wyżyje na każdej linii, a farma tym jest dziecinnie prosta nawet w 1v2. Aczkolwiek jeśli chodzi o dps są dużo lepsze adc.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...