Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał na yt - lekka reklama

ArmiaPompaJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tam jedyny gameplay, a lagi były z winy przeciwnika ;) Ponadto gdzie widzisz podobieństwo: IsAmUxPompa, Pompa ArmiaJP? A i gdybyś nie wiedział - Szymon jest założycielem Armii JP, więc co złego, że mam to w nazwie? albo jego powiedzeń nie osiągniesz dużo. - gdzie ściągnełam JAKIEKOLWIEK powiedzenia od niego, skoro jeszcze nawet nie komentowałam gry w trakcie nagrywania? :D :D 

Opublikowano

Isamu używa także tego zwrotu, piosenka w fifie także o Poloni Srodzie która nazwa należy do isamu, lagi nawet masz w funny moments, też z winy Isamu...

Opublikowano

Trochę słabe użytkowniku dam ci radę jak zmienić link kanału np na. www.youtube.com/user/MpcForum

Wchodzisz na youtube -> Logujesz się _. Klikasz na swój avatar -> Ustawienia YouTube -> Zaawansowane -> I tam masz :)

Opublikowano

Isamu używa także tego zwrotu, piosenka w fifie także o Poloni Srodzie która nazwa należy do isamu, lagi nawet masz w funny moments, też z winy Isamu...

O Chryste Panie! Jak jakiś gimbus cos wymyśli, a potem połowa innych gimbów z Polski używa owego tekstu, to coś strasznego? Ponadto co złego, że piosenka o Poloni jest użyta? Czy komukolwiek to szkodzi? Czy mi pomogło, skoro mam nadal 1 WIDZA? Mistrz tworzenia teorii hitlerowskich się ujawnił. Koleś, wrzuć na luz, mnie trudno zagiąć ;) Wg mnie w FM ważne jest to, co śmiesznego tam jest, a nie mecz, w który grał Isamu, bo nie chodzi o przedstawienie jego najlepszych dla przykładu akcji. 

edit: dzięki SpisN za radę :)  https://www.youtube.com/user/PompaArmiaJP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...