Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytania: Zarabianie reklamy and konto paypal

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dwa proste pytanka:

1. Znacie jakąś prostą sprawdzoną stronkę, która za wyświetlanie reklam (Poprzez program, który pobierzemy) nabijam kase?

2. Czy konto paypal można założyć w wieku 16 lat i czy bez podawania danych adresu?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

1. 20dollars2surf, ale nie wiem czy wypłacają

2. Możesz nazmyślać .... Nie wiem dlaczego boisz się podać swoich danych, przecież do domu ci reklam nie będą wysyłać.

Opublikowano

No właśnie wysyłają :D a to troszkę wkurza ;3. Ale raczej podam normalne a później jak co to powiem by nie wysyłali etc.

Proszę podawać tylko sprawdzone strony z których wypłacają.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No właśnie wysyłają :D a to troszkę wkurza ;3. Ale raczej podam normalne a później jak co to powiem by nie wysyłali etc.

Proszę podawać tylko sprawdzone strony z których wypłacają.

Z Paypala nic do ciebie nie wysyłają.

A takich stron jest dużo, jednak z takich co automatycznie ci wyświetlają reklamy to dużo nie zarobisz. Więcej kasy pójdzie na prąd i internet, a dodatkowo taki program obciąży ci komputer.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tutaj nie chodzi o to, że go nie mam :D Myślałem, że jest taka stronka, która po prostu chociaż te 0.1 centa da za 3 godziny reklam np. Zawsze to coś za ten czas co siedzę i korzystam z PC :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest dużo takich stron. Jak chcesz to napisz do mnie na PW.

Stawki są różne - znam jedną strone co za 3 godziny dostaniesz 2 grosze, a na innej 1,5 grosza.

Tylko na większości tego typu stron minimum do wypłaty to przynajmniej kilka złotych, więc trzeba długo zbierać.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...