Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem z pewną rzeczą mianowicie,stawiam sobie 2 boty,1 bot to 73lvl Rogue,a 2 bot to w tej chwili 17 wizard,wizardem wsiadam na konia i daje follow na Rogue 73lvl,robie sobie taxi,wszystko jest cacy jednak problem pojawia się,kiedy Rogue używa return scrolla,aby wrócić do miasta i kupić Bolty,potiony itp..wtedy mój wizard poprostu przerywa follow i wiadomo ginie..Czy znaleźliście na to jakiś sposób ? jest możliwość,aby bot wracał do miasta po bolty na nogach? wtedy poprostu wizard jechał by za nim do miasta,i wracał na expowisko,i dalej by expili,nie było by problemu.

Jeśli nie to,to może macie jakieś inne rozwiązanie na ten problem?

PS.Korzystając z okazji zapytam,czy jest możliwość,mając silki na innym koncie,zakupić przedmiot na inne konto? czyli np.Mam silki na postaci Edek123,a chce kupić ticketa na postać Edek1234,która jest na innym koncie?

Opublikowano

Witam,mam problem z pewną rzeczą mianowicie,stawiam sobie 2 boty,1 bot to 73lvl Rogue,a 2 bot to w tej chwili 17 wizard,wizardem wsiadam na konia i daje follow na Rogue 73lvl,robie sobie taxi,wszystko jest cacy jednak problem pojawia się,kiedy Rogue używa return scrolla,aby wrócić do miasta i kupić Bolty,potiony itp..wtedy mój wizard poprostu przerywa follow i wiadomo ginie..Czy znaleźliście na to jakiś sposób ? jest możliwość,aby bot wracał do miasta po bolty na nogach? wtedy poprostu wizard jechał by za nim do miasta,i wracał na expowisko,i dalej by expili,nie było by problemu.

Jeśli nie to,to może macie jakieś inne rozwiązanie na ten problem?

PS.Korzystając z okazji zapytam,czy jest możliwość,mając silki na innym koncie,zakupić przedmiot na inne konto? czyli np.Mam silki na postaci Edek123,a chce kupić ticketa na postać Edek1234,która jest na innym koncie?

Nie kupuj scrolli i zaznacz w zakładce settings "Walk back if no scrolls" powinno pomóc. możesz kupić tylko na koncie na którym masz silki

Opublikowano

właśnie nie pomaga,bot najpierw śmiga mi gdzieś bez sensu w góre,potem wraca na expowisko i zaczyna bić potwory :/

Opublikowano

w takim razie najprościej będzie ustawić wiza tak gdzie żaden noob go nie znajdzie i nie zacznie bic.

Albo postawić go na nie agresywnych noobach