Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 -Oczekiwania i rzeczywistość.

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Piszcie co wam się nie podoba.Ja zaczynam:

-Fatalna fizyka rozwalania pojazdu. Tz. Pojazd zachowuje się jak czołg,można jeździć ile się chce,i tak go ciężko rozwalić.

-Bugi postaci.Zmieniasz postać i Auto się naprawia,ew. kopiuje.

-Za dużo życia.To znaczy dostajesz 7kulek bez kamizelki i jeszcze żyjesz co jest nierealne.

a teraz plusy:

+system finansów.

+grafika.

+animacje postaci.

@edit: proszę o edytowanie tematu bo pomyliłem się w słowie miało być rzeczywistość.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Boze ty chcesz realnosci w GTA? .. Osobiscie moje oczekiwania przebilo wielokrotnie. Nie spodziewalem sie tak dobrej gry od strony R* ale postsrali sie : )

Dokładnie, a z resztą gdy by była taka realistyczność byś pisał tematy i płakał że nie dajesz rady wypełnić 1 misji.

Ja oczekiwałem jedynie więcej misji, w tym napadów.

Opublikowano

No dobra ale samochody mogą sie rozwalać tak jak w san andreas albo vice city... Samochód nie czołg....

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

W San Andreas i Vice city tez masz auta o przyslowionym " Czołgu " @_@. Zeby coś porównywać trzeba mieć jeszcze jakieś pojecie na ten temat. Mi osobiscie malo misji wynagrodzily misje poboczne i Ester egg-i : D

Opublikowano

No dobra ale samochody mogą sie rozwalać tak jak w san andreas albo vice city... Samochód nie czołg....

Co kto lubi, walniesz maską w blok i się pali dymek, a bagażnik odpada. :DDDDDD

takich zniszczeń nie warto.. nie.

W San Andreas i Vice city tez masz auta o przyslowionym " Czołgu " @_@. Zeby coś porównywać trzeba mieć jeszcze jakieś pojecie na ten temat. Mi osobiscie malo misji wynagrodzily misje poboczne i Ester egg-i : D

pobocznych też mało :/

Opublikowano

heh, w SA i VC był realistyczniejszymodel zniszczeń xD
bekłem. 
nie raz przejechałem cała mape w VC jednym samochodem, niejednokrotnie pukając w jakieś obiekty, skacząc na hopkach itp.

GTA nigdy nie było i nie miało być symulatorem. A żadna gra nigdy nie chciała być realistyczna (chyba że pod względem zniszczeń, grafiką itp.) bo gdyby gra miała być realistyczna, miałbyś symulator nastolatka. Wstajesz, do szkoły, wracasz, siedzisz na kompie. "ahhh te emocje" 

Co do tematu. 
Po nieudanym (wg. mnie) GTA IV, którego nie mogłem skończyć, bo po prostu nudziło, mechaniką i samymi misjami. Od GTA V dostałem to czego mi brakowało, i trochę więcej. Jednak to co miało być jakąś rewolucją w serii, czyli planowanie napadów, wypadło blado, 3/4 napady? Trochę bieda. Brak planowania napadów w multi (po 2 miesiącach od premiery sprzedałem konsolę, nie wiem jak jest teraz), szkoda. 
R* mogli dodać trochę więcej misji planowanych, oraz możliwość zrobienia napadu np. już po zrobieniu całej kampanii, bo bądźmy szczerzy, w singlu ciężko się zdobywa hajs, żeby wszyzstko kupić, 
Nie skończyłeś nie otwieraj spoilera ;)

szczególnie gdy nie obstawiało się na giełdzie przy misjach Lestera

Tyle z mojej strony ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

heh, w SA i VC był realistyczniejszymodel zniszczeń xD

bekłem. 

nie raz przejechałem cała mape w VC jednym samochodem, niejednokrotnie pukając w jakieś obiekty, skacząc na hopkach itp.

GTA nigdy nie było i nie miało być symulatorem. A żadna gra nigdy nie chciała być realistyczna (chyba że pod względem zniszczeń, grafiką itp.) bo gdyby gra miała być realistyczna, miałbyś symulator nastolatka. Wstajesz, do szkoły, wracasz, siedzisz na kompie. "ahhh te emocje" 

Co do tematu. 

Po nieudanym (wg. mnie) GTA IV, którego nie mogłem skończyć, bo po prostu nudziło, mechaniką i samymi misjami. Od GTA V dostałem to czego mi brakowało, i trochę więcej. Jednak to co miało być jakąś rewolucją w serii, czyli planowanie napadów, wypadło blado, 3/4 napady? Trochę bieda. Brak planowania napadów w multi (po 2 miesiącach od premiery sprzedałem konsolę, nie wiem jak jest teraz), szkoda. 

R* mogli dodać trochę więcej misji planowanych, oraz możliwość zrobienia napadu np. już po zrobieniu całej kampanii, bo bądźmy szczerzy, w singlu ciężko się zdobywa hajs, żeby wszyzstko kupić, 

Nie skończyłeś nie otwieraj spoilera ;)

szczególnie gdy nie obstawiało się na giełdzie przy misjach Lestera

Tyle z mojej strony ;)

Oj, oj.. chyba nie czytałeś zapowiedzi ostatniej aktualizacji..

http://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates

Do tego będzie to darmowy patch do trybu single i multi, możliwość napadów itd.

Opublikowano

Oj, oj.. chyba nie czytałeś zapowiedzi ostatniej aktualizacji..

http://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates

Do tego będzie to darmowy patch do trybu single i multi, możliwość napadów itd.

czytaj całość, a nie wyrywkowo. 

(po 2 miesiącach od premiery sprzedałem konsolę, nie wiem jak jest teraz), 

Skoro sprzedałem konsolę, i nie wiem jak jest teraz, to chyba logiczne że nie interesuję się dalszym losem gry. Moje wrażenia są oparte na tych 2 miesiącach od premiery. Bo jak miałbym ocenić content w który nie grałem... 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...