Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Jak jest z banami za sbot`a ? Podobno twórcy sbota trzymają "sztamę" z ryżojadami, tak ? :D

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Hmm tak mówiąc, wiedząc po sobie, to choć farmie noobka na ongach a wbijam do za kazdym razem przez Sbot'a oraz dlvl sbotem robie, bana nie ma, a odpalilem postac agbotem to na natepny dzien ban... :) wiec sam sobie odpowiedz hehe

Admin Cienia
Opublikowano

Przez całą moją prawie roczną styczność z sbotem spotkałem się tylko z dwoma banami za sbota w dodatku na 7dni także nie jest źle. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

niestety od 23.03 joymax wprowadza system perm bana, czyli nie ma 7 /14/perm , tylko od razu perm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja powiem tak z zycia w ciagu 1 miecha dostalem bana za Sbota na 3 charach 2x78lv i 1 98lv takze niewierzcie ze trzymaja sztame a uzywalem tylko i wylacznie Sbota zadnych loaderow lub zmodyfikowane PK czysty Sbot z orginal stronki dodam ze silki byly kupowane na charze 98lv takze powodzenia zostaly mi jeszcze 2 chary _CrematorY_ 99lv board + cler i 91lv rogue+cler mam nadzieje ze niezbanuja mi ich bo jak tak to koncze grac :( jak co server zeus nick rogue bo na nim jestem 99% czasu Rogata i powodzenia.

Opublikowano

ja powiem tak z zycia w ciagu 1 miecha dostalem bana za Sbota na 3 charach 2x78lv i 1 98lv takze niewierzcie ze trzymaja sztame a uzywalem tylko i wylacznie Sbota zadnych loaderow lub zmodyfikowane PK czysty Sbot z orginal stronki dodam ze silki byly kupowane na charze 98lv takze powodzenia zostaly mi jeszcze 2 chary _CrematorY_ 99lv board + cler i 91lv rogue+cler mam nadzieje ze niezbanuja mi ich bo jak tak to koncze grac :( jak co server zeus nick rogue bo na nim jestem 99% czasu Rogata i powodzenia.

na 7 dni dostałeś?

Opublikowano

Taa, juz juz 2 Lata gram, Sbot mam nie wiem ile, silkow nie mam, i jakos banow nie mam, mam postac 101 lvl i 97 ff do 110. Zalezy co ty jeszcze masz na kompie, i jak silka masz czy edytowany czy co, jeśli dostaleś ban to nie znaczy ze go używales i za niego masz, trza umiec uzywac bota

Opublikowano

Ja przeszedłem na sbota mając nadzieje, że bana nie wyrwe. Zobaczymy co czas pokaże. Narazie jestem na nim tydzień 5 charami i nic.

1683786366.png
Opublikowano

raczej za sbota nie wyłapiecie, aczkolwiek czasem GMowie nowi lubią się bawić i piszą pmy do graczy, do mnie raz napisał ale na szczęście byłem przy kompie . ;]

Opublikowano

Ja miałem ciekawy przypadek ostatnio postawiłem bota na noc. Ustawiłem, że jak będzie gm bot ma się zastopować. Patrze wbil groszowe setki %%. Patrze w chat, a tu Near Gm spawned X / y coś blabla.

Otworzyłem gre i bylem na bramie w DH, nie miałem return scrola, ale nie mogłem się wogole poruszać. nie pojawiał się zaden bug że dc itp tylko poprostu każdy biegał itp.

Zrobiliśmy z kumplem pt share wyrzucil rs i się udalo. Czyli gm tak jakby chyba przymknął oko, ale nie dal wbić %% xD

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<