Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robię źle?

Xa3Ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś tu próbuję się zareklamować, aczkolwiek powiem Ci tak. Przede wszystkim warto byłoby zmienić mikrofon gdyż Twój głos niestety nie jest "czysty".

Widać także jak spadają Ci FPS'y co wpływa znacznie na jakoś nagrania. Ale cóż Ci mogę powiedzieć, jeśli to Twoja pasja to rób to dalej, może kiedyś się wybijesz :)

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Jak kolega @UP

Znajdz kogoś od Intra.Że tak powiem podkradnij komuś pomysł jak rozpocząć nagrywanie.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

Moim zdaniem jak chcesz się wybić na YouTube Minecraft'em powinieneś wymyślić coś orginalnego a nie nagrywać zwykłe "rzeczy" :D. Filmów tego typu jest pełno także powodzenia :3

Ale lajka nie żałuj : ) 

Xavi2.png

Opublikowano

Zacznij Nagrywac Cos Swojego ... Bo Tego Typu Odcinki Sa Wszedzie ... Zacznij dodawac troche efektow specjalnych , widzom to sie na pewno spodoba

Tylko Ja Wiem , Co Jest Dla Mnie Najlepsze !

Opublikowano

Zły mikrofon, brakuje dobrego intra, Twój głos jest "atakowany" przez szum, itp.

Jeżeli to poprawisz to będzie o niebo lepiej.

Opublikowano
Na początku musze wspomnieć o tym mikrofonie bo trochę jest za cicho; słychać też jak byś dmuchał w ten mikrofon. Musisz też zmienić podejście bo po twom głosie i po mowie można wywnioskować, że jesteś tak wyluzowany, że aż za. Musisz bardziej do tego poważniej podchodzić. Ogólnie to ten film był monotonny, nic się nie działo. Oglądnij sobie youtubera np. ReziPlayGamesAgain. Tam jest humor, chęć i pasja. Naśladuj takich youtuberów to się wybijesz, bo masz fajny głos i chyba ambicje :)

Intro tak strasznie przeszkadza, choć tak jak wspomniałem mogłoby się coś więcej dziać itp.

Pozatym na nagraniu wyraźnie widać lagi i to strasznie denerwuje.

Postaraj się to naprawić! :)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Po 1. Poszukaj gościa, który by ci zrobił intro.

Po 2. Zmień mikrofon na lepszy.
Po 3. Zrób lepszą jakość filmu.

Po 4. Wszystko już wymieniłem.

Po 5. Wszystko już wymieniłem.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...