Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro i opłaty których nie mam zamiaru płacić

`Hejter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema,  miał ktoiś juz starcie z takim czymś

ze miał na allegro do zapłaty np. 50 zł i nie zapłacił nic ?

Mam zamiar zrobić konto junior i sprzedać wszystko co mam w metinie

ale nie zamrzam płacić im 7 zł za każdą rzecz którą sprzedam za 100 zł b wtedy gówno bym na tym zarobił

Co mi grozi jak przydjdzie do zapłaty np. 100 zł a ja nic nie zapłace ?

Mój brat kiedys miał do zapłaty 25 zł i nie zapłacił nic to tylko przyszło mu na email ze jakas kare bedzie miał ale jakos nic nie miał :D

UDPOWIEDZI NAGRADZAM LAJKAMI !

Opublikowano

Przeczytałeś regulamin i umowę jaką z nimi zawierasz? Jak nic nie było napisane o tych 50złotych to nic nie musisz płacić.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

SIema,  miał ktoiś juz starcie z takim czymś

ze miał na allegro do zapłaty np. 50 zł i nie zapłacił nic ?

Mam zamiar zrobić konto junior i sprzedać wszystko co mam w metinie

ale nie zamrzam płacić im 7 zł za każdą rzecz którą sprzedam za 100 zł b wtedy gówno bym na tym zarobił

Co mi grozi jak przydjdzie do zapłaty np. 100 zł a ja nic nie zapłace ?

Mój brat kiedys miał do zapłaty 25 zł i nie zapłacił nic to tylko przyszło mu na email ze jakas kare bedzie miał ale jakos nic nie miał :D

UDPOWIEDZI NAGRADZAM LAJKAMI !

Interes życia, gratuluję.

@ po emailu przyjdzie list pocztą z upomnieniem.

Opublikowano

Przecież jeśli nie wybierzesz niepotrzebnych opcji, wyróżniających aukcję (podkreślenie, podświetlenie, etc.) koszt wystawienia wcale nie będzie wysoki.

Opublikowano

ale płaci za sprzedaż prowizję to będzie wyższy

nie opłaca się nie płacić, w razie egzekwowania długu wobec allegro można zapłacić kilkakrotnie więcej. wiadomo za dziecko zapłacą rodzice i tak 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...