Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Launchery na zamówienie.

matixd3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzyłem ten temat gdyż nie mam teraz nic do roboty a niedługo święta więc trochę wolnego będzie :)

Lista oczekujących:

• - maTixPlayGames /zrobie cos typu zyczu
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Wykonane:

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/afd145abaf04a38e48c3963303c53c671868f78e12a177740cf88e7da8b619aa/analysis/1397300598/
  • - znekXD
  • -
  • -
  • -

Aby dostać się na listę oraz otrzymać launcher należy napisać komentarz zgodnie z wzorem:

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) :
Temat serwera / paczki modów na mpc:
Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore):
Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www :D :
Link do paczki:

Launchery będę wysyłał na pw oraz jak chcecie możecie dać naszkicowany launcher w paincie itp :D

Czas oczekiwania na launcher będzie zależał od mojego wolnego czasu oraz czy nie wystąpią problemy z paczką itp

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Ciekawy,launcher może bym też się skusił.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) : glownie do grania na czitach

Temat serwera / paczki modów na mpc:wysle ci na pw bo sa z innego forum

Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore):wybierz sam 

Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www  :D :zadne tylko zeby bylo graj i zebym mogl dodawac sam jakies mody np huzuni czy inne

Link do paczki:na pw ci zaraz wysle

Opublikowano

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) : Do grania samemu na modach

Temat serwera / paczki modów na mpc: Chciałbym aby samemu dało sie wgrać mody bo mam nieskończonego modpacka coś jak magic launcher

Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore): sam wybierz jakiś screen z minecrafta :)

Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www  :D : nie chce

Opublikowano

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) : glownie do grania na czitach

Temat serwera / paczki modów na mpc:wysle ci na pw bo sa z innego forum

Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore):wybierz sam

Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www :D :zadne tylko zeby bylo graj i zebym mogl dodawac sam jakies mody np huzuni czy inne

Link do paczki:na pw ci zaraz wysle

Jutro chyba skończe i ci wysle ;)

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) : Do grania samemu na modach

Temat serwera / paczki modów na mpc: Chciałbym aby samemu dało sie wgrać mody bo mam nieskończonego modpacka coś jak magic launcher

Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore): sam wybierz jakiś screen z minecrafta :)

Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www :D : nie chce

Chyba nie zrobie tego ;) ale za to zrobie launcher cos jak zyczu i bedzie mozliwosc wgrywania z mojej bazy i z pliku z dysku :D i wtedy to udostępnie na mpc i dam ci linka ok?

Opublikowano

To ja ci wyślę modpacka ale pozniej jak go skończe ok ?

Jak bedziesz mial modpacka to z checia zrobie wiec narazie cb skasuje z listy i napiszesz znowu jak modpack bedzie gotowy tak?

A ten launcher typu zyczu zrobie i tak bo mialem takie plany ;)

Opublikowano

Czy była by możliwość, byś mnie nauczył takich cudów? xD

A i czy była by możliwość też launchera do instalacji czegoś xD

Zależy czego instalacji :)

Co do tych cheatów to nwm czy do jutra się wyrobie bo na necie nie ma gotowych kodów uruchamiających więc troche potrwa ustalenie kody na odpalanie każdego cheata po kolei :D

#Aeon odpalony ta dam :D skopiowałem ze zwykłego launchera kod :O

Opublikowano

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) :paczka modyfikacji

Temat serwera / paczki modów na mpc:techniczna

Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore):daj sam

Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www :D :tylko te podstawowe

Link do paczki http://www.atlauncher.com/pack/ResonantRise/

Jezeli cos.zle.napisalam to.zedytuje

Opublikowano

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) : Do normalnej gry ze skinem (dla ograniczonej liczby osóB)
Temat serwera / paczki modów na mpc: -
Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore): Wybierz sam , byle było w 'HD' , nie chce widzieć pikseli ;)
Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www  :D : Do rejestracji/możliwości zmiany skina czy coś w ten deseń.
Link do paczki: -

Opis: Chcę coś typu MC by życzu , moja/twoja własna baza tylko do mojego użytku , z launchera korzystało by max. 10 osób , nie chciałbym żeby był rozpowszechniany. Updaty wraz z nową wersją , typu KeiNett , nowa wersja wyszła on już ją ma. Przyciski do zmiany ile RAMu ma być przeznaczonego , główna "zakładka" to newsy jak w oryginalnym lub na moje własne zachcianki możliwość ich zmieniania. Jeżeli takie coś będzie wykonane skłonny jestem lubić posty przez tydzień. ;)

Opublikowano

Do czego ten launcher będzie służył (serwer na modach / paczka modyfikacji) : Do normalnej gry ze skinem (dla ograniczonej liczby osó B)

Temat serwera / paczki modów na mpc: -

Link do tła do launchera (jak nie dasz to sam wybiore): Wybierz sam , byle było w 'HD' , nie chce widzieć pikseli ;)

Do czego dodać przyciski (strona www / ts3 / fanpage itp) wraz z odpowiednimi danymi np ts3 to ip strona www to adres www  :D : Do rejestracji/możliwości zmiany skina czy coś w ten deseń.

Link do paczki: -

Opis: Chcę coś typu MC by życzu , moja/twoja własna baza tylko do mojego użytku , z launchera korzystało by max. 10 osób , nie chciałbym żeby był rozpowszechniany. Updaty wraz z nową wersją , typu KeiNett , nowa wersja wyszła on już ją ma. Przyciski do zmiany ile RAMu ma być przeznaczonego , główna "zakładka" to newsy jak w oryginalnym lub na moje własne zachcianki możliwość ich zmieniania. Jeżeli takie coś będzie wykonane skłonny jestem lubić posty przez tydzień. ;)

System skinów wyklucza auto update bo musiało by być z opóźnieniem gdyż trzeba by było samemu dodawać zmodyfikowane pliki na wlasny host :)

Opublikowano

A może coś typu minecrack czyli pobieram 3 pliki , wrzucam do oryginalnej wersji i skin działa ?

Opublikowano

A może coś typu minecrack czyli pobieram 3 pliki , wrzucam do oryginalnej wersji i skin działa ?

Jeszcze zobacze i pokombinuje ;)

Z tym launcherem z cheatami to zostalo mi tylko zuploadowac plik 300mb i dam ten pierwszy launcher :D

Opublikowano

matixd3 a co z moim launcherem

Serio? Mam robic launcher pod resonant rise? Chociaz to nie glupi pomysl o ile bym zrobil auto update. Ale do tego trzeba znac adresy url do plików :D

Ten launcher z cheatami dodam jakos kolo 17-18

Opublikowano

A ten Launcher to za darmo :D ?

Bo jeżeli tak to PW :D

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

A ten Launcher to za darmo :D ?

Bo jeżeli tak to PW :D

Tak za darmo :D

Cheat launcher (nie robiłem auto aktualizacji gdyż ja nie cheatuje i nie jestem w tym na bierząco lecz gdyby ktoś chciał to ogarniać to PW a stworzymy launcher z większą ilością cheatów i zawsze aktualnymi :) )

Download

http://www.mediafire.com/download/45dglb9c2f7m5s9/a.zip

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/ea18ae21c4b380dd646602107535f4c672e22c9ab189b5f4d7b91ee5bee00186/analysis/1397491071/

Te 2 pliki muszą być w jednej lokalizacji czyli np na pulpicie lub w folderze tym samym :)  Launchera nie chcialo mi się dopracowywać lecz jak się znajdzie osoba o której pisałem wyżej to poprawie cały layout i kod launchera i może zrobie panel www w którym będzie ta osoba dodawała cheaty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...