Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia grafiki, spadające fps help

highkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem iż w cs mam drastyczne spadki fps i płynności gry... Na małych mapach ciasnych przejśćiach itd zazwyczaj jesst 100 fps zaś jak wyjde np na mapce eldorado na podwóreczko potrafią spaść nawet do 20 .... przy czym nie da się grać. Parametry laptopa:

intel core i3 2.2 Ghz

ram 8gb

karta intel 400-zintegrowana i karta radeon 6490m (hd) 

dysk 500 gb

Cs odpala się z amd, w biosie przestawilem na ręczne i odpala mi się wszystko z amd - jednak nwm jak ustawić tą dziadoską karte grafiki pod cs :( 

Dodam że gdy wchodzę w smoka lub na diablo modach jestem wtedy jest tragedia ściny lagi a fps okolo 20-30 :/ 

Internet 1mb jedak na tym internecie rok temu przy starym pc mialem 100 fps i nie miałem takich problemów ..

Prosił bym o pomoc nwm czy ten temat już był no ale zakładam nowy :)

Ps. sorki za ewentualne błędy w pisowni

Opublikowano

Zintegrowana karta juz jest jeden powod .  Poprostu niektore tryby za duzo wymagaja i komp nie uciaga . Sproboj go ccleanerem wyczyscic . Jezeli problem sie nie rozwiaze to nie graj na tych mapach .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

problem występuje nie tylko na tych mapach ale również gdy jest dużo osób na serwie np 15+ 

Mam jeszcze prośbę czy wie ktoś z kąd można pobrać cs 1.6 wersje Carbon z 2009 roku bodajze v1.2 bo kiedys taką miałem i grało mi się najlepiej teraz gram na 1.6 final a Carbona nie moge nigdzie znaleźć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...