Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Problem z MPC

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę z proxy, bo bez tego nie mogę wejść na mpc. Typowy timeout, pare minut biała karta, a potem wyskakuje, że nie można się połączyć. Z proxy działa normalnie, jakieś sugestie? (Z telefonu też nie działa, pewnie coś z internetem)

Czytałem, że może to być problem z DNS, ale wolę się tutaj zapytać.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Dzwowniłeś do dostawcy internetu, i od jakiego czasu masz ten problem, bo może to być tylko jakaś usterka od strony "wydawcy internetu"

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Piszę z proxy, bo bez tego nie mogę wejść na mpc. Typowy timeout, pare minut biała karta, a potem wyskakuje, że nie można się połączyć. Z proxy działa normalnie, jakieś sugestie? (Z telefonu też nie działa, pewnie coś z internetem) Czytałem, że może to być problem z DNS, ale wolę się tutaj zapytać.

Skoro wchodzisz na proxy to oznacza że zostało zabkolokowane twoje IP. Dostawca internetu nic tutaj do rzeczy nie ma. Napisz do admina i będzie okej. (chyba że był jakiś powód blokad  :rolleyes: )

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

możesz wpisać dnsy google

8.8.8.4/8.8.8.8

Jak Ci wyskakuje napis: Connection refused port:80 coś takiego to znaczy, że Twoje ip jest blokowane przez mpc.

Opublikowano

@Valze

Nic nie wyskakuje, po prostu timeout strony. Napisałem do techse, ale mi za bardzo nie pomógł. Spróbuję napisać do nicela, może on mi pomoże :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...