Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 PC coins za PSC

Koxu756

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję strony lub kogoś (np. Allegrowicza) gdzie kupić można coins do gry Fifa 14 za PSC.

Mógłby ktoś podać mi jakieś zaufane strony? Z góry dzięki ;D

Opublikowano

no ja tam chce kupic 1mln coinsów za 80zł lol :D ktoś może opisać jak przebiega kupna tych coinsów ?

Podajesz dane zawodnika, wpłacasz pieniądze, a w przeciągu 3 dni otrzymujesz monety.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ale że jak wpłacam pieniądze chyba kod psc no nie ? :D aa i £ 18.97 to za 100 zł psc starczy ?

Tak.

Zostanie jeszcze ok. 15 zł.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Może ktoś opisać przebieg płatności psc 50zł ? (Jak to wygląda podawanie kodu itp.)   Moge płacić w PLN ? ( Np. mam kod psc 50zł i kupie coinsy  za € 11,68 )  

Przepraszam , ale jestem zielony w tych sprawach :/

Opublikowano

Może ktoś opisać przebieg płatności psc 50zł ? (Jak to wygląda podawanie kodu itp.)   Moge płacić w PLN ? ( Np. mam kod psc 50zł i kupie coinsy  za € 11,68 )  

Przepraszam , ale jestem zielony w tych sprawach :/

https://www.youtube.com/watch?v=M-4QBMqDFDg   - Tu jest poradnik do tego (cena startowa może być 150)

Co do 2 tak automatycznie ci zamieni to euro na złotówki :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

,,(cena startowa może być 150)'' czyli ? Nie rozumiem  ;<

Jak masz rubryki Licytacja (czy jak to tam się nazywa ) a w 2 masz kup teraz to w 1 zostawiasz to 150 a w 2 wpisujesz ilość coinsów które zamówiłeś :)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...