Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomysłodawcy serwer PVP

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema szukam pomysłodawcy który pomógłby w rozwinięciu mojego serwera PVP. Ogólnie co nowego można dodać na serwer pvp aby było dużo graczy itp ewentualnie moge dać.......(Zakaz handlu na MPC)

KONTAKT:

GG:47384306

LUB PRYWATNA WIADOMOŚĆ TUTAJ

Opublikowano

Hmmm   odradzam   tego osobnika   :]   możecie uważać ,że      hejtuje    ale pracowałem z nim   inaczej naruto   był  moim sponsorem...Jedno   słowo  zwykły   nie   ogar   za  2 dni   pewnie by się wycofał..

Nie polecam....   na dodatek   kaleczy ortografie...

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Pasjonat
Opublikowano

Hmmm   odradzam   tego osobnika   :]   możecie uważać ,że      hejtuje    ale pracowałem z nim   inaczej naruto   był  moim sponsorem...Jedno   słowo  zwykły   nie   ogar   za  2 dni   pewnie by się wycofał..

Nie polecam....   na dodatek   kaleczy ortografie...

haha ale ciota nic nie uzasadniłeś tylko zwykły spam

Nadal Aktualne? :)

tak aktualne

Opublikowano

A co ja mam tu uzasadniać ?..Musiałbym się długo rozpisywać a to  nie ma sensu ...Poprostu mam o tobie taką opinie bo  tak się zachowywałeś.. jak nie ogar.. i panuj nad słówkami  bo może się to dla ciebie źle skończyć...

Pasjonat
Opublikowano

A co ja mam tu uzasadniać ?..Musiałbym się długo rozpisywać a to  nie ma sensu ...Poprostu mam o tobie taką opinie bo  tak się zachowywałeś.. jak nie ogar.. i panuj nad słówkami  bo może się to dla ciebie źle skończyć...

haha ogar co ja ci zrobiłem?

Opublikowano

Nie polecam. Jeden dzień piszę, że zasponsoruje serwer, na drugi dzień robi serwer. Nie jest to dziwne? Dla mnie jest i to bardzo. Jego rachunki są strasznie duże, i chce je przykryć kosztem serwera.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

db widząc twoje zachowanie na forum powiem ci jedno - nie rób serwera, nie postoi za długo to po pierwsze, po drugie po co zakładasz takie tematy skoro wyśmiewasz kolesia który być może mówi prawdę i chce cię ostrzec, widząc twoje posty stwierdzam jedno - gimbus -.-

A skoro sam nie wiesz co ma zawierać twój serwer to po co go robisz? Fuck Logic...

55jk0m.jpg

Opublikowano

OO  panowie u góry wszystko wyjaśnili ... i ostrzegam wszystkich.. on może was wpakować w zwykłe bagno finansowe !...On gówno za przeproszeniem daje na serwer   ileż da? 30zł  ? a reszte wysyła na gierki..A co najlepsze? jego rachunek wynosi 1500zł do zapłacenia..  wydaje na gry a potem  od was wymaga tyle kasy...I widzisz naruto ? nawet ludzie którzy cie nie znają mogą określić ,że jesteś  zwykłym  oszustem.I założe  się gdyby kolega dragonir zaczął z tobą współprace nad serwerem    to pierwsze co wymagałbyś od niego kasy bo sam już nie masz a po 2   to jest karalne takie wciąganie ludzi  w takie twoje "interesy"   ,ponieważ dasz na serwer 30zł a potem wyłudzasz 1500 zł ... Ehhh wielkie dno nie polecam go mówie całą prawde pracowałem z nim dał tam jakieś  marne grosze na serwer.Powiem tyle naruto..  mam 100 razy lepszego sponsora niż ty...

Najlepiej poszukajcie jakiegoś sponsora uczciwego takiego np jak true uczciwy fajny sponsor lub ludzie z forgame też  uczciwi..

Pozdrawiam TinoX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...